lágerek, emok, alteregok

 2010.01.13. 15:01

Az egész december arról szólt, hogy borosbocskor sírt mindenfele, hogy a lágernek annyi. Rengeteg autóra került ki a piros-kék szalag. Sokat gondolkoztam azon, hogy vajon ezek az emberek akik kitették ezeket a szalagokat kicsodák? Egyáltalán itt élnek ebben az országban? De egy sor kérdést is felvetett még ez az egész: bocskor például mit képzel magáról? Tényleg két gagyimédium megszűnése képes ebben a társadalomban ennyi embert mozgatni, de 2006-ban meg nem voltunk elegen? Esküszöm nem értem. Olyan ez mint a Robert Pattison őrület. Ki találja vonzónak ezt a fickót? És miért nem tűnt fel senkinek sem a BKV vezetésében elsinkófált több száz millió forint? Mi zajlik ebben az országban?

A napiszar weboldalon volt szerencsém még november környékén egy nagyon érdekes hozzászólói levelet olvasnom. Tudtam én, hogy a magyar meleg élet nem kizárólag emo-s hülyegyerekekből áll. Történt az a felháborító esemény, hogy egy önmagát netcelebnek (mi a frászt értenek ezalatt?!) tituláló súlyosan identitás zavaros egyén, bizonyos H.S. kitalálta, hogy esküvőt szervez. Meleg esküvőt. Mert már lehet. Valóban, ebben igaza van, tényleg lehet. De így? Hát nem sült le a bőr a képéről? Sok meleg a történelem folyamán volt, hogy az életét adta azért a mindenkit megillető jogért, hogy a mindenkori állam előtt a kapcsolata legális legyen. Mert sokan nem hiszik, de a melegség nem korlátozódik a buzibárok sötétszobáira. Sajnos az a jelenség is jelen van, ezt el kell ismerni, de nem csupán ennyi a meleg élet. De ekkor jön ez a csimpánz, és fiatalkorú gyerekek előtt ribancok estéit rendezi meg egy "majdnem" buzibárban. Igazi elmebeteg, de ennél sajnos még csak sokkal rosszabb is, hiszen ennek az agyhulla netcelebnek a "rajongói" szinte kivétel nélkül fiatalkorúak-ő maga már elmúlt 20, talán 21 is. Én ha a szülők helyében lennék, és meglátnám hova akar menni a gyerekem, először is leültetném és megbeszélném vele, hogy tulajdonképpen mit is akar ő ott. Aztán a demokrácia nevében elmennék helyette én, és egy jó nagy pofont lekevernék a szervezőnek. Tényleg: Magyarországon ez hogyan működhet? Ki engedi ezt meg és miért? Ez az egész emo-zás különben is szerintem csak az identitászavaros gyermekek védőburka, aki már valamennyire tudja, hogy meleg(ilyen-olyan okból, mert ma már a született melegeket szinte lasszóval kell fogni annyira elharapódzott a média-buzulás)de még nem meri felvállalni a környezetében-vagy sajnos a másik véglet- azért nyalom a barátom arcát mert ez trendi. Ma úgy tűnik trendi buzinak lenni. Ezt a népességszabályozást miért nem kínában vetették be? Oroszországban ha jól tudom betiltották ezt az egész emo-hülyeséget. Itt a nagy szabadság nevében szabadon betegíti magát a fiatalság, sőt már az alkonyat felhajtásban megjelentek a "gótok" is. Szerencsétlen fiatalok... nem irigylem őket.

Ibolyáék az Alteregóban mulattak... ez aztán a hír... bármennyire is furcsa, nem fogok írni erről sem. Megvárom még mit akarnak. Az biztos, hogy Viktorunk mostanában ismét nagyon jól beszél, megint zene az ember fülének amit mond. Öröm hallgatni. De ugyanígy van az ember Vona Gáborral is. Ádáz meccs lesz a választás az egyszer biztos. Én csak egy dolgot akarok - Magyarország végre boldog legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr851669486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biztonságos Pista 2010.01.23. 04:17:44

Rég nem olvastam ilyen jó cikket.Te tényleg szivárvány zászlós vagy?
süti beállítások módosítása