Budapest, Tolerancia, Tarlós

 2010.08.27. 11:23

Hogy miért ez a szünet? Ugyanis nem történik olyan égbekiáltó dolog ami miatt azonnal billentyűzetet kéne ragadni és kiírnia magából az embernek a felháborodását. Legalábbis a politikát tekintve. Ez a kormány hozza a várt formát, 60 éve vártunk már egy ilyen összetételű parlamentre és ők nem is okoznak csalódást. Viktor elkergette az IMF bohócokat, Schmitt Pál köztársasági elnök lett, Előd felszólalásai zseniálisak... eddig minden rendben van. Végre úgy tűnik lesz főpolgármestere is szép Budapestünknek-apropó... Demszkyt véleményem szerint nem szabadna hagyni csak úgy leköszönni, tegnap még olyan videó is került fel ennek a blognak is helyet adó hírportálra amelyben egy szoborállítási lehetőséget vizslattak a jelenlegi közgyűlés tagjai körében. Na ez aztán tényleg több a sokknál! Ja és még könyvet is fog írni? Hahaha! Az olyan lesz mint Frank Zappa csend lemeze:))) ugyan mi a fenét írhatna bele? Elmúlt 20 év? Nem lopott eleget? Koszos, büdös, mocskos a város, tele felesleges gödrökkel föld felett-alatt(4-es metró bohózat), békávé, pláza-dömping...erre tényleg bárki is büszke lehet? Mert akkor ez egy vicc.A másik meg az Horváth ingyenbékávé Csaba...ez a szerencsétlen, ám annál rosszabb sorsra érdemesebb kezdeményezés(emeszpé) egyszerűen szánalmas. Most ezt a proletár szupersztár Szanyit futtatják, mert ő volt az egyik igazi szerencsés, a sátán kiszemeltje, aki megkapta a lehetőséget, hogy az egyik kádári retro kerület kiskirálya maradhasson. Most mindenhova őt teszik, aki megy is, nyakkendő nélkül, felül nyitott ingben, pökhendi beszédével...ez maradt belőlük. Ennyit is erről. Tarlósnak nem lesz egyszerű dolga. Adtak neki munkát eleget az elmúlt 20 évből. Egyébként ha már szóba került a szoborállítás, akkor csak 2 tipp: Horthy Miklós, Tisza Kálmán-lehet keresni helyeket, faragókat, szoborállítókat. Ja és ha itt tartunk, döntögetni is lehet, ehhez nem is kell messzire menni a parlamentből, néhány méterre a főlépcsőtől balra, kifele jövet.

Más.

Feri díjat kapott. Tolerancia díjat:) Ugyan miért? Mert elment a meleg felvonulásra? Amanda volt eme rendezvény szervezője. Egyébként nem szabad szó nélkül hagyni: ez egy remek ötlet, dícséret illeti meg Amandát érte. Ráfért már a hazai meleg közéletre egy ilyen, bár ezzel a Feris jelöléssel és megítéléssel eléggé negatívan indított. Mert tényleg nem értem ő miért volt a jelöltek között. Olvasgattam a neten ezzel kapcsolatosan néhány cikket, blogot. Így keveredtem a deviáns, önmagát internetes hírességnek tartó beteg egyed blogjára, ahol elképesztő ostobaságokat olvastam erről. Ez a kis identitás-zavaros hülyegyerek úgy állítja be magát mintha valami világhírű szervező volna, tanácsokkal(?) látja el azokat a személyeket akik eddig többet tettek a melegek elfogadásáért itthon mint ez valaha is fog, egyszerűen hihetetlen. Neki lehet is tapasztalata, szervezett jónéhány partit kiskorúaknak a pedofil vágyai kiélésére egy fővárosi melegbárban. Nincs egy ember aki jól képen törölné? Szecsődi Károly is jól megválogathatná kivel szív egy levegőt. Ez neki sokkal károsabb lehet mint gondolná-a karrierjét tekintve. Ennyit erről a kreténről, összegezve - elismerésem Amandának.

Más.

Lelőttek egy katonanőt. Megszakítják a híreket, élőben kapcsolják ahogyan a másik sérültet hazahozzák, élőben Ferihegy, élőben a kórház tetején landoló helikopter, és mindenki sajnálja őt. Én nem vagyok egy kegyetlen, lelketlen ember. Már 1848-ban papírra vetettek ezzel kapcsolatban egy tényállást a márciusi ifjak. Kérem szépen, mit keresünk ott? Ő vállalta, hogy kimegy, ezzel együtt ami történt, azzal is számolnia kellett. Nekünk semmi közünk ehhez ami ott történik, és semmi keresnivalónk nincs ott.  Még pénzért sem. Senkit nem akarok megbántani, de én ezt így gondolom.

Addig is már csak néhány nap és végre lesz egy polgármesterünk! Hajrá Magyarország, Szebb jövőt!

 

ui: ez a Gábor fiú a Jobbikból nagyon jó dolgokat tud mondani. Tarlósnak érdemes lenne bevennie maga mellé. A multikulti Budapest ötlet egyébként nem egy rossz dolog. Akkor kell majd megvalósítani ha már rendet raktak a budapestiek fejében, és egészséges nemzeti összetételű fővárosi közgyűlésünk lesz. Olyan Budapest képet kell kialakítani a világban amely bennünk él pl. Prágáról vagy New Yorkról. Amire büszkék lehetünk és joggal várhatjuk el, hogy a külföldiek is szeressék. Pont nem erről szólt az elmúlt 20 év. Se nem volt multikulti, se nem volt liberális. Dilettáns vagy tolvaj, vagy a kettő együtt-ezek jellemezték ezt az elmúlt időszakot. Így kell majd szavazunk, ezeknek el kell húznia a fenébe az önkormányzatokból is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr202251561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása