Variációk miniszterelnökre

 2010.02.19. 13:20

Mostanában sosem kapcsolok el Viktorról a tévében. Sokszor eszembe jut, milyen jó volt őt látni a miniszterelnöki székben 4 évig. Ő egy valódi miniszterelnök figura, egy olyan személy akire büszkén tekinthetünk mint országunk első emberére. Miért is örülnék ha ő lenne újra a miniszterelnök?

Mert rettegnek tőle a minket körbeölelő, saját országunkban található ideiglenes fantom-államok vezetői. Mert higgadt. Mert egy valódi úriember. Mert karizmatikus. Mert egy igazi polgári képet sugároz. Rendet tudna tenni.

Vona Gábor és a többi Jobbikos nyilatkozatai is elég sokatmondóak. A Szent Korona Tannal kéne szerintem sokat foglalkozniuk és nagy hangsúlyt fektetni arra, hogy a rájuk aggatott ostoba fasiszta jelzőt úgy közvetítség a választópolgárok felé, mint egy hamis képet. De aki már beszélgetett, vagy hallott érdemben megnyilvánulni Jobbikos politikust, és van a fejében valami, az tudja, hogy ez nem igaz. Ettől függetlenül sok munka vár még rájuk. Miért is örülnék ha Vona Gágor lenne a miniszterelnök?

Mert akkor aztán teljesen összeszarná magát a sok országrabló körülöttünk. Mert valódi válaszokat képes adni a kérdésekre politikus létére. Mert bár radikális párt vezetője, mégsem úszít senkit senki ellen. Megfontolt ember. Büszke magyarságképet sugároz. Azonnal gátat vetne a bűnöző kisebbségek többségi terrorizálásának.

Ahogy egyre közeledik a szavazás, sajnos egyre jobban marják egymást a nemzeti csoportok. Ennek egyáltalán nem látom értelmét. És ebből fakadóan értetlenül is állok minden ilyen eset előtt. Együtt, csak és kizárólag együtt tudunk tenni nemzetünkért. Szerintem már eljutottunk oda, hgy az emberek megunták az előző rendszert. Megunták már a folyamatos elmúlt 40 évre való mutogatást. Itt vannak az élő példák, (BKV) igenis van és volt is itt mindig is pénz. Kérdés: hova tették? Elölről kell kezdeni mindent a választás után, ismét fel kell építeni a bitonságot nyújtó, büszkeségre okot adó Magyar Államot. És igenis az állam adott esetben jó tulajdonos, hiába mondanak üzletemberek mást. Az őt megillető értékeket igenis vissza kell neki adni. Hiszen értünk van. Ez eléggé komcsisnak hangzik, de nem erről van itt szó. Nem a kulák listákra, padláslesöprésekre, ingatlan elkobzásokra, államosításokra gondolok. Abból elég volt. És ha még egyszer megpróbálná ezt bárki is, akkor keményen fel kell majd lépni mindannyiunknak. Egy gazdag államra gondolok, ami segít az elesetteken, támogtja a mindenkori Magyar Géniuszt, és hagyományápoló-oktató. Mert ez is egy igen nagy probléma. A hagyományaink, jelképeink nem ismeretéből fakadó gyűlölet. Megismertetni újra a szépségét nemzeti kultúránknak a magyar emberekkel. Turul madarat mindenhova. Lobogókat a város minden részére. Természeti kincseinket felfedezni, és megismertetni a világgal. A fürdők városa lehetne Budapest, a föld szívcsakrája Pilisben(világméretű országimázst lehetne erre építeni), Csíksomlyói búcsú... és ezek csak a jéghegy csúcsai. Én azt mondom, építsük fel azt az országot amire együtt lehetünk majd büszkék. Én erre fogok szavazni. Arra a Magyarországra amely valóban Magyar Ország. Ámen.

 kiegészítés: szó érte a ház elejét amiért csupán 2 miniszterelnökjelöltet jelöltem meg. Nos, ha rajtuk kívül jelen pillanatban még választani kell, akkor legyen az LMP plakátjáról a kis vörös hajú srác. Mert akkor már minden mindegy tényleg....és ő legalább jól néz ki. Ennyi... Vagy legyen a Taylor Lautner. Ha banánköztársaságot akarunk, akkor bárki. De itt dönteni kell. És nem elég ha valaki jókor volt jó helyen. Mert ennyi erővel azért is választhatunk mert szép kockás a hasa vagy szép a szeme a jelöltnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr371773056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shiku 2010.02.20. 19:49:06

Belőlem nehéz kihozni a NagyMagyart, nagy általánosságban bosszant a politika. Valószínüleg azért, mert mindenki megmondja a tutit, de senki nem tudja megcsinálni. És miért van az, hogy pont azok látják át, akik sosem jutnak oda, hogy TÉNYLEG megtehessék? Mert csak az látja át, aki olyan helyzetben van, és csak az van olyan helyzetben aki átlátja. De akkor mégis mit lehet csinálni?

Idegesít a tehetetlenség.
A politikusok nem olvasnak blogokat?
Tényleg jó lenne egy olyan Magyarország amilyenről írtál
(helyesírási hibákért, ha vannak bocsi)
süti beállítások módosítása