Választások után

 2009.06.24. 15:20

Elgondolkoztató ez az egész cigánykérdés. Ugyanakkor hallani mindenki reakcióját a választások után. Mindenki rémüldözik a Jobbik sikere láttán, Flash(Gordon) egyenesen Izraelig repül ahol megígéri, hogy kordában tartják majd a szélsőségeseket. Ez nagyon helyesen is van így. Ezek szerint akkor végre odahatnak a cigánybűnözés visszaszorítására? Mert napjaink Magyarországán egyedül ez a téma jelenti a szélsőségest-nézeteim szerint. Ha azt akarják, hogy ne erősödjön a Jobbik, akkor végre tényleg csinálni kéne valamit ebben az ügyben. Azt ugyanis már majdnem mindenki látja, hogy emögött a választási eredmény mögött igen nagy hatásban van jelen a cigánybűnözés léte-kormányzati tagadása. Többek között az eszdéesz is ebben rokkant meg. A Fidesznek meg azon kéne elgondolkoznia, hogy nagyon sok szavazója azért tette máshova az X-et, mert ebben a kérdésben megoldásokat kizárólag a Jobbik mutatott fel. Ennek a kérdéskörnek a tagadása a választópolgár teljes hülyének nézése. Valamit most már mindenképpen csinálniuk kell mert ez így nem mehet tovább. A csendőrség bevezetése egy zseniális ötlet, ugyanúgy ahogyan a multik megadóztatása is. De ezek olyan dolgok amelyeket a Fidesznek kellett volna bedobnia a köztudatba. Nem tette. Helyette inkább szélsőségeseznek ők is, illetve a kormánypárt felé húznak a bűnöző kisebbségi rétegekkel kapcsolatban. Ezt a taktikáját Viktornak át kell gondolia, mert ha megmarad ennél, egyre több szavazót ad majd át a Jobbiknak. A Fidesz szavazói ugyanis nem mind pártkatonák...

 

És Morvai Krisztinával kapcsolatban a kommentezőnek üzenem, hogy nézegesse a hatter.hu honlapot.  Ott megtalálja azt amit keres. A melegségem bizonyítását meg megtartottam a páromnak. Ő elhitte, és mindent meg is tettem ennek érdekében:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr621205792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása