A fekete ház

 2009.01.24. 17:41

Új elnöke lett a világnak...Aki ráadásul fekete. Igaz csak félig. De fekete. De félig. Van egy érdekessége ennek a dolognak. Sehol nem olvastam azt szinte az itthoni hírportálok közül, hogy Obama kampányát kik finanszírozták. Érdemes lenne utánanézni ennek! McCain kampánypénze az utolsó centig el lett számolva, be lett mutatva. Ennek ellenére Obama kampánya ha jól tudom akár 3-4x annyi pénzből gazdálkodott, és amelynek eredetét egyáltalán vagy csak alig mutatták be a szavazópolgároknak. Az viszont tény, hogy a pénz nagyobbik részét egy bizonyos Goldman Sachs(Sucks?:)(remélem jól írtam) nevű bank adta. Az a bank, amely világméretű gazdasági válságot okozott pont az elnökválasztás előtti néhány napon. Az a bank, amely az amerikai adófizetők pénzén lett "megmentve", és ez az a bank amely rögtön luxus körülmények között ünnepelte meg ezt a lépését az amerikai kormánynak. Kis hazánkban nagyon sokan szeretik az összeesküvés elméleteket, hát ezzel a történettel nekik kedveskedett most a Magyar Meleg Blog:) de félre a tréfát...és mindenki gondolkozzon el ezen egy kicsit.... Most akkor lényegében az amerikai adófizetők pénzén választatták meg az amerikai adófizetőkkel Obamát elnöknek? Milyen célokat szolgált a gazdasági válság? Egyáltalán van gazdasági válság vagy ez csak egy újabb lufi amivel meg lehet tölteni a híreket, ahelyett, hogy az embereket lekössék a híradókban rendre felbukkanó emberiség ellenes bűntettek a világ egyre több részén?

Obama miatt az itthoni színes bőrű kisebbség is élénkül, na de nem az a réteg amelyiknek Obamához bármi köze is lehetne... Saját fülemmel hallottam, hogy a cigányok úgy viccelődtek, hogy most már cigány elnöke van amerikának. A cigány barátnője röhögve mondta, hogy "nem cigány'a hanem nége", de a túliskolázott kisebbségi honfitársunk erősködött, hogy bizony cigány az... Hát ezen sem fogunk összeveszni velük.

Zálogba kerülhetne a Szent Korona? Ahogy a jelenlegi társadalmunkra pillant az ember, még akár ez is megtörténhetne. De ebben is az az érdekes, hogy ezen megdöbbennek az emberek, de az előzmény nem érdekelt senkit? Minek adósítják el az országot ismét ennyire? Mert a zálogosítás a hitelnek csak a fedezete lenne, de ez már másodlagos, a lényeg ebben maga ez az irgalmatlan mennyiségű hitel. Ezt minek erőltették az emberek nyakába, és ez ellen miért nem tiltakozott a társadalom túlnyomó része? Megint a morzsába kapaszkodik mindenki- zálogosíthatják a Szent Koronát. És így a hitel már nem is érdekes. A Magyar Szent Korona sosem lesz elzálogosítva. Ezt akármennyire is szélsőséges ez a jelenlegi hatalmi elit, még ő sem merné megtenni. Leglábbis én így gondolom.

Kölcsey évforduló. " A haza minden előtt". Szóval egy kedves ismerősöm mesélt nekem először Kölcseyről meg az ő levelezéséről amit az inasával folytatott. Ha valaki olvasta, kérem írja meg, hogy hol lehet legalább szemelvényekhez jutni abból az anyagból.

Demszky szerint idén nem lesz annyi fejlesztés a fővárosban mint eddig. Ha valaki ezen mondat elolvasása után még nem halt bele a röhögésbe, megnyugodhat, nem folytatom ezt a bekezdést tovább:)))

 

 

Címkék: énblog blog politika magyar meleg

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr65899960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása