Krisztina esete a melegekkel

 2009.06.05. 12:40

Köszönetet kell mondanom a demokrata hetilapnak, ugyanis az ő "leleplező" cikke nélkül sosem tudtam volna meg, hogy Morvai Krisztina milyen részt vállalt a magyarországi melegek jogegyenlőségéért. Ezzel a lépésével bencsik elérte azt, hogy a bizonytalan magyar meleg szavazók már nincsenek alternatíva nélkül. Teljesen mindegy Morvai Krisztina tevékenysége szempontjából, hogy milyen ügy mellé áll. A lényeg, hogy jogvédő. Ott teszi a dolgát ahol emberi jogok sérülnek. A melegek esetében ezek a jogok bizony sokszor sérültek, még most sem teljesek egészében. Ő pedig kötelességének érezte ezt annak idején, hogy fellépjen ez ellen ugyanúgy, ahogyan tette azt évekkel később a Civil Jogász Bizottság tagjaként a rendőrterror áldazatainak védelmében. Köszönjük Krisztina!

Morvainak abban is igaza van, hogy szinte az összes párt kampánya a Jobbik lejáratására épül. Érdekes ez. Szinte senkinek semmilyen programját nem is közlik, egyedül azt: ránk szavazz ne a szélsőségesekre.  Ki jelenleg a szélsőséges?  Jó lenne ezt végre tisztába tenni. Véleményem szerint az a szélsőséges aki szándékosan provál különféle csoportokat a társadalmon belül, esetleg magát az egész társadalmat. Szélsőségesek tehát vannak. Állítólag én is az vagyok, bár én nem érzem magam annak. Szerintem a hazaszeretet, a hagyományok tisztelete nem szélsőségesség. Egyesek szerint az. A Fidesznek sem szabadna támadnia a Jobbikot. A Jobbik egyáltalán nem az aminek beállítják  a médiában, nem kéne a Fidesznek bedőlnie ennek. Ha meg attól félnek, hogy a Jobbik miatt nem lesz meg a 2/3-os többségük, akkor ezen is el lehet gondolkozni... akkor a Fidesz szerint hány százalékos párt a Jobbik? 20? Minden megszólalását megnéztem Viktorunknak. Ezért szeretem a kampányidőszakokat, mert Viktorunk remekül tud beszélni ha akar. Más kérdés, hogy a választások után mi történik(soha semmi sem...), de addig is legalább ad az embereknek reményt. Az elmúlt években ugyan nekem csupán altatóknak tűntek ezek,de most ismét bekeményített. Viktorra sok mindent lehet mondani, de egy dolgot el kell ismerni: zseniális politikus. Miatta még a tótok is berezeltek:) na, az is egy óriási szemfényvesztés! Istenem micsoda álmok... védeni kell a Felvidék déli határvidékét slota szerint... de szép is lenne... nagyapám dúdolgatott még amikor élt egy dalt melynek szavai  csengenek a fülembe ilyenkor: fogunk mi még szántani, hat ökröt hajtani, Kolozsvár, Felvidék, meg fogunk tartani. Ő felvidéki volt. Magyar Állampolgárként született Magyarországon, Felvidéken. Abban az időben ha slota élt volna, ő is magyar állampolgár lett volna.

Már csak 2 nap és eldöntjük ki nyaraljon éveket Brüsszelben. Mindenki döntse el maga, kit akar nyaraltatni. Azért fogalmazok így, mert én nem igazán értek egyet az európai únióval. Nem is szavaztam meg annak idején. Először az úgynevezett művelt nyugatnak bocsánatot és jóvatételt kéne kérnie és fizetnie Magyarországnak, aztán pedig újrakezdeni a tárgyalásokat a csatlakozásunkról. Addig számomra egy ugyanolyan tákolmány mint a szovjetunió volt. De mivel szavazni kell, ezért szavazni is fogok. Mégpedig arra, akire én akarok. Jó játékot vasárnap midnenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr621165349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debray 2009.06.08. 11:23:08

A legszebb az, hogy még csak meleg se vagy.

Zoda_ 2009.06.08. 12:46:49

Hello kedves blogíró!
Ha nem gond, akkor blogomon linkként szeretném feltüntetni az oldalad. Beleegyezésedet szeretném kérni. Várom válaszod!
Üdv:Zoda

debray 2009.06.09. 06:50:14

Belinkelnéd mikor állt ki Morvai Krisztina a melegek mellett?
süti beállítások módosítása