Rendőrpornótól a 60-as évekig

 2010.02.25. 15:52

Megértük. A legnagyobb probléma végre hamarosan orvoslásra kerül. Nagy nyílvánosság előtt nem lehet majd gúnyt űzni a Szent Koronánkból, a gyalázatos trianoni diktátumból, a kommunizmus áldozatainak számát csökkenteni. Vagy félreértettem valamit? Sajnos igen... ... mit is lehetne írni erről? ... erre futotta 20 év "demokrácia" alatt... ez szomorú.

Olvastam, hogy egy rendőrt felfüggesztettek mert meleg pornózott. A cikkekből kiderül, hogy Pozsonyban forgattak, tehát ez nagy valószínűséggel a Bel-Ami forgatás lehetett, akik valóban Kelet-Európai fiúkkal filmeznek, de kizárólag tengerentúli piacra. Senki ne értse félre, nem a meleg pornózást védem. Megvédik azokat saját maguk ha kell. Itt arról van szó, hogy nem értem az összefüggést-miért kellett ezért megválni ettől a rendőrtől mert kiderült róla ez? Nem a hivatali idejében, nem uniformisban tette, hanem(biztos oka volt rá) a saját önszántából. Szerintem ehhez semmi köze nincs a rendőrségnek. Nem értem miért is lehetne? Szabadidejében, magánéletében(az "alkotmány" keretei között) azt csinál amit akar, vagy nem? Lehetséges, hogy a rendőröknek azt is kikötik, hogy otthon milyen csatornát nézhetnek vacsora közben? Tényleg érthetetlen ez. A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. A pornó egy olyan dolog amelyet mindenki szid, de mindenki néz. Az interneten túlnyomó többségben vannak a pornó oldalak. Igény van rá, mindig is lesz. Jól is fizet(összehasonlíthatatlan egy átlag keresettel). Ez egy olyan dolog amelyet én nem tudok elfogadni. Szerintem ez tényleg diszkrimináció, a szó valódi értelmében. Ezt a kifejezést ugyan az elmúlt években elég rendesen lejáratták jeles politikusaink, de attól függetlenül igenis van valódi jelentése, valódi tartalma-jelen esetben is ez forog fent.

Még egy dolog van amiben csalódtam az elmúlt napokban. Megnéztem a nemzet "repperét" ahogyan Ákosnak üzen a videóblogjában. Ez az egész...megnéztem sokszor, legalább 10 alkalommal, de még mindig nem értem. Elmesélek egy történetet. Nagyapám(Isten nyugosztalja) a 60-as években munka után mindig betért a falu kocsmájába egy lélekmelengetőre munka után. Ott rajta kívül voltak emberek. Vele esett meg, hogy egy idegen bukkant fel a mellette levő asztalnál, aki őt figyelte. Ő ezt megunta és odaült hozzá, rendelt neki egy felest-mondván csak akar tőle valamit hiszen őt nézi. Annyira meglepődött ezen a fickó, hogy mozdulni sem bírt. Végül jól leitatta okosan az öreg, és akkor esett ki a szög a zsákból. Néhány nappal ezt az esetet megelőzően a munkahelyén(a tőlük egykor elvett földterületen létrehozott TSZ-ben...nem mellékesen) az ebédidő utáni cigarettaszünetben a Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarországot vélték felismerni a dúdolásából ahogyan egymaga áldogált a falnál. Ezt lelkes komcsiként jelentették is az illetékeseknek, ezért egy ügyeletben lévő spiclit a nyakára küldtek. Ittas állapotban meg is osztotta nagyapámmal ezt. Feladata: ha esetleg az öreg lerészegedik(amit sosem tett!1 feles után mindig megállt!) elkezd-e énekelni revíziós, Horthysta dalokat... Mert ha igen, akkor letartóztatási parancsot kellett volna teljesítenie a spiclinek. Szóval ezek a 60-as évek... a fenti említett videó pedig 3napos. Nem is írok erről többet, mindenki rakja össze. Örülök, hogy felhívta Ákosra a figyelmet, mert azóta ismét felfedeztem fiatalságomat, és minden nap esténként meghallgatok néhány számot tőle-mert érdemes. Ennek a videónak meg se füle-se farka. Nekem csak a nagyapám története jutott róla eszembe. És ettől bizony elszomorodtam.

Más. Néhány bejegyzéssel ezelőtt írtam egy magát celebnek tituláló, deviáns, elmebeteg, magamutogató, perverz, pedofil hajlamokat mutató egyénről aki nálánál jóval fiatalabb kiskorú, fejlődésben lévő gyermekeknek rendez mindenféle partykat. Most Steiner Kristófnak címez egy születésnapi zsúrt. Ezzel kapcsolatban 2 megjegyzésem lenne, az egyik: ha ez a maugli komolyan gondolta, hogy meghívja Kristófot, gondolom a nagyobb "felhajtás" kedvéért tette, amit nagy valószínűséggel meg is fog kapni, hiszen Kristófot bármerre megy, média figyelem övezi. Ebbe szeretne belekóstolni a "szervező". Ezt meg is fogja kapni, hiszen eddig csupán egy szubkultúra része volt ez az egész színjátékosdi amit művel a neten, egy szűk csoport(gyerekek) figyelmét kötötte csak le. Érdemes megnézni milyen gyerekekről is van itt szó. Ezzel viszont nagyobb nyílvánosság elé léphet, ezáltal fény derülhet arra is nagy tömegek számára, hogy mit is csinál valójában ez, milyen dolgok is történnek valójában ezeken a partykon, és ez ha tetszik neki ha nem, ezt a társadalom 99%-a elítéli. Ezen okból kifolyólag véleményem szerint ez nem tenne jót sem Kristófnak, sem neki. De főleg a Kristófnak nem, bár valószínűleg ő azért már sokat kapott a nyakába az évek alatt, kibírná, de mégis. Gondoljon csak bele mit hozhat magával ez az egész. Nem hiszem, hogy ez hiányozna neki. Persze ő tudja mit csinál. Én nem tartom Kristófot gyűlölni valónak. Kristóf megtalálta a párját, média személyiség(mauglival ellentétben) tényleg híresség, tett is érte, buzi is, vállalja is, le is szarja ki mit gondol erről, akinek meg nem tetszik, nem nézi. Ennyi. De ez nem biztos, hogy jót tesz majd neki. Majd eldönti mit csinál.

Más: ha valaki tényleg egy hatalmasat akar röhögni, keresse meg a neten az emdéef jelöltjeinek bemutatkozását. Ezek most a jelöltek valóban, vagy egy bezárt ideggondozó betegei egy önismereti terápián?! Amennyi hülyét kitermelt ez a társadalom az elmúlt években ez a nagy rakás idióta legalább 3%-ot jelent majd áprilisban. Remélem nem többet, mert az megint csak minket minősít majd.

Apropó: mikor pereljük be a nemzetközi bíróságon Franciaországot emberiség és népellenes bűntettben okozott segítségnyújtásért, kivitelezéséért, felbujtóként 90 évre visszamenőleg? Mondjuk teszem fel Chicago-ban...  De addig is szerintem menjünk ki a Terror Házához és egy szál gyertyával emlékezzünk meg a kommunista diktatúra áldozatairól. Én is ezt teszem majd. Esetleg a Petőfi híd budai hídfőjéhez is kinézhetünk 6után. Kinek hova húz a szíve.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr931789848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása