Hogyan jutottunk idáig? Azzal kezdődött, hogy a magántulajdon rossz. Elvették(elvetették) az emberektől a vagyonukat mert az kellett az államnak. Ez megszüntette a középosztályt. Aztán folytatódott azzal, hogy ismét mindenki rendelkezhetett magántulajdonnal, de valami furcsa "véletlen" folytán az ismét létrejött középosztály igen jelentős részét kezdték el képezni azok akik akár tevőlegesen is, de részt vettek az általuk évekig gyűlölt társadalmi réteg elleni harcokban. Most hirtelen abban a rétegben találták magukat akik ellen harcolniuk kellett. Aztán azt kezdték el mondani, hogy az állam rossz tulajdonos. Ez oda vezetett, hogy egy 5 órás dokumentumfilm sem képes teljesen lefedni az ország kirablását(Háború a nemzet ellen DVD)-ezt hívták privatizációnak. Aztán kezdődött a segélyezési rendszerrel, amelyre egy egész társadalmi kisebbség építette fel leendő jövőjét. Ma már ott tartunk, hogy semmire nincs pénz-csak segélyre(de már arra se mindenhol lassan...). De azért ha körülnézünk találkozhatunk a nemzeti vagyonukkal... ott van pl. a 4-es metró... amely ugyan még mindig nincs kész, de hazánk több éves költségvetését is benyelhette már. Vagy ezek a remek állások a bkv-nál, ahol az alkalmazottak saját magukat veszik fel, küldik el, nyugdíjazzák, majd ismét állományba helyezik-a sorrend tetszőlegesen alakítható.

Hogy mi a megoldás? Egy teljes újrakezdés. Minden oldalról. Az államra igenis szükség van, igenis szükség van arra, hogy létrejöjjenenk azok a dolgok amikre az államnak igenis teljes jogú beleszólása van. Mi még a megoldás? A Szent Koronában rejlő igazság és törvény. Az is megoldás. Lehet, hogy az MEGOLDÁS.

Milyen Magyarországot képzelek el? Véleményem szerint a legjobb összetételű kormány a következő személyekből állna: Orbán Viktor - Miniszterelnök, Vona Gábor - Miniszterelnök(helyettes?), Szegedi Csanád - Miniszterelnök-helyettes, Morvai Krisztina - Államfőasszony. Orbán Viktor egy igenis zseniális politikus, véleményem szerint Horthy óta ilyen remek képességű politikusunk nem igen volt. Vona Gábor egy szintén remek személyiségű politikai arc, friss, fiatal, lendületes és tudja mit akar. Ő lehetne ebben a kormányban az a személy aki Viktor nagy segítségére lehetne főbb döntésekben. Szegedi Csanád - a Jobbik legjobb fellépésű embere, olyan mondatokat mint amilyeneket tőle hallunk, ezekre vártunk ebben az országban igen sokan. Ha a Jobbik komolyan gondolja a kampányát, akkor majdnem minden létező helyre jól teszi ha beleilleszti a Csanádot. Kitűnő karakter! Morvai Krisztina? Mit is lehetne mondani az ország leggyönyörűbb politikusnőjéről? Természetesen a köztársasági elnöki székben olyan pompásan mutatna, hogy minden európai állam irigykedve nézne minket-én szívesen adnék neki esélyt. A gazdasági részét az országnak Varga Mihályra bíznám. Jó meglátású, jó érzékű pénzügyi szakember, a volt Viktor kormány kimagasló embere. Csakúgy mint az egészségügyben Mikola István - ez az ő posztja lenne továbbra is. Dr. Terminátorként újraszervezhetné és "élhetőbbé" tudná tenni az egészségügyet. A média világát Novák Elődre bíznám. Hogy miért? Mert véleményem szerint ért hozzá. Úgy látszik ebből egy kivitelezhetetlen összetételű parlament állt össze... Ezek az emberek mind értékes emberek és ha nem is ilyen lesz a kormánypárt összetétele, akkor is jó volt eljátszani a gondolattal milyen Magyarországon is szeretnék élni.

Milyenen is? A következő kormány vizsgálja felül az összes privatizációs szerződést amit az elmúlt 20 évben kötöttek. Kárpótlást a kisemmizett embereknek. Adóztassa meg a multikat de keményen! Olyan keményen, hogy azok gondolkozzanak rajta el, hogy továbbra is a hazai vállalkozói réteg kinyírásán akarnak fáradozni vagy esetleg odébbállnak. Nem lesz kár értük. Aki emiatt keseregne esetlegesen, jól megdöbbenne rövid idő elteltével-nahát mégis lehet munkám? Igen, mert a vállalkozói réteget-rajta keresztül pedig a valódi középosztályt- igenis meg kell erősíteni! Egy olyan Budapesten szeretnék élni ahol a polgármesternek végre új neve lenne. Már ott tartok, hogy akár a Rózsa Sándor is jó lenne, BÁRKI!!!! Ebből már tényleg elég volt. Adjanak végre az embereknek biztonságot és nyugalmat, illetve adjanak nekik pénzt. Ezzel lehetne megteremteni a normális légkört. Az úgy nem megy, hogy egyfolytában csak elvesznek...ebből is elég volt! A médiumok kisebbségi uszítását is felül kell vizsgálni. És azokat a szervezeteket is akik ebben tevőlegesen részt vettek(vesznek) kolompár féle bűnszervezet. Ha nem érzi magát fenyegetve a többség, akkor ezek a kisebbségi-nemzetiségi problémák úgy eltűnnének mintha sosem lettek volna. Fel kell lépni a bűnözők ellen. Nincs kettős mérce. Nem lehet. Be kell fejezni a hazudozást és mellébeszélést.

Büszke vagyok magyarságomra. Büszke vagyok melegségemre. Büszke vagyok arra, hogy a Jóisten kegyelméből e csodás nemzet tagja lehetek. Szeretném ha a tiszta nemzeti öntudat feltámadhatna mindannyiunk lelkében és végre együtt-EGYÜTT- tehetnénk közösen hazánk ismételt feltámadásáért. Mindannyian akik itt élünk, magyarok, székelyek, más vallásúak, eltérő nemi identitásúak, minden magát magyarnak valló ember a Kárpát-medencében. Ilyen Magyarországot szeretnék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr441706297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása