here comes Flash Gordon

 2009.04.09. 20:43

Kint voltam vasárnap. Aztán hazamentem. Ennek oka abban keresendő, hogy képes voltam(ezek szerint) elhinni azt a maszlagot, hogy ez egy civil rendezvény, pártsemlegesen... de mire észbekaptam, már egy óriási fidesz tüntetésen voltam. Ebből pedig nem kértem. Nem tudom ki hogy van vele, de én már véglegesen meguntam a fideszt meg azt az egész impotens magatartást ahogyan minden dolgot kezelni próbálnak. Csak a beszéd,beszéd,beszéd,beszéd... nagyanyám jutott az eszembe aki gyakran mondta különféle emberekre: sok beszédnek sok az alja... na erről szól a fidesz ma. Erre Kövér is rátett most egy lapáttal a Heti Válaszos interjújával. Természetesen örültek annak, hogy akadt néhány ember aki felvállalta a 2006-os őszi események(gyengébbek kedvéért a fidesz tüntetés rendőri vérbefojtását...) kivizsgálását. Hát hogy a viharba' ne örültek volna neki? Ezzel sem nekik kellett fogllakozniuk. Mindannyiunk Viktora felolvasta a beszédét, aztán szépen jól otthagyta az összes szavazóját egy jó kis könnygázazós, szemkilövős rendőr-attackra. Gratulálunk. Azóta is kussol erről a fidesz, ezt nem lehet elfelejteni nekik. Kövér radikalizmusa abban merül ki, hogy nem megy fodrászhoz. Annyira radikális amennyire én űrhajós.

Ami viszont a Kossuth téren történt vasárnap este, hát erre nincs szó. Szomorú. Most a fidesz tábor boldog, hogy Budaházy ügynök, a Gárda nem érti Budaházyt, Budaházy nem érti a Gárdát, a tömeg meg nem ért semmit...köztük én sem. Vasárnap óta nem értem ki mit akar ebben az országban...

A giga-fidesz rendezvényt megünneplte Pártunk és Kormányunk is, annyira boldog lett Lendvai sipánka a pártelnöki széktől, hogy egyből dalra fakadt a vezérkar, és a hangszórókból nem a bat out of hell szólt... és ekkor ránéztem a naptárra amin ez állt: 2009. lendvai viszont elmondta a legfontosabb mondatát amelyből kiderült, hogy a jó baloldali ember egy szakadék felé tartó szekéren ülő embereknek szíve szerint meleg tejet és kenyeret adna, ahelyett, hogy megpróbálná megállítani a szekeret. Hát ezt 7 éve tapasztaljuk, csak a kenyeret meg a langyos tejet segélynek, a szekéren ülőket meg hátrányos helyzetű kisebbségeknek hívják.  Ez a tatárszentgyörgyi eset nagyon érdekes. Az Árpádsávos terepjáró utasai gondosan mindent bezártak a lakásban mielőtt jól kigyújtották volna...ezt a szánalmasságot! Bizonyos körök gyorsan oda is repítették fénysebességgel mohácsi viktóriácskát aki rögtön belemondta az m1 kamerájába, hogy ő is menekültjogért fog folyamodni brüsszelben. Jól teszi! Folyamodjon hozzá és húzzon végre el innen a pi...ba! Mi a sz...nak kell hergelni  itt a közvéleményt ilyen mohácsiknak? A tatárszentgyörgyi ház biztosításáról már miért nem siet olyan heves gyorsasággal nyilatkozni, mint ahogyan azonnal minden cigány esetnél ott terem rasszistázni minket? Döntse el, hogy ő most akkor roma vagy magyar. Bár már ez is egy súlyos kérdéssé vált... aki látta az eszdéesz új kampánybemutatóját horn gáborral, érti mire gondolok. Melegek, cigányok, mindenfajta kisebbséggel próbálkozik újra a sosemvoltliberális szervezet. Én liberálisnak is mondanám magam nagyon sok tekintetben. De amennyiben a liberalizmust azt jelenti, hogy szembe kell köpnöm a múltamat, a hagyományait a nemzetemnek, és tisztelnem kell olyan dolgokat amik valótlanak és el kell fogadnom minden hazugságot csak azért mert ez a tolerancia, akkor én nem vagyok egy szermernyit sem liberális. De hála a Jóistennek ez nem igaz. Én ugyanis liberális vayok sok tekintetben. Az eszdéesz semmilyen tekintetben nem az. Mikor alakul már végre hazánkban egy valódi liberális párt?

Viszont ha tényleg minden igaz, akkor feri helyére megjön Gordonka, és akkor majd egy szép napon azon kapjuk magunkat, hogy egy óriási téren állunk, a tömeg előtt egy pódiumon áll fennt Ő, mi pedig lent skandáljuk: stand for everyone of us! stand for everyone of us! stand for everyone of us!

Mi a különbség Flash és Gordon között? Flash-el még talán összegyűrné az ember a lepedőjét... mindenesetre lehet, hogy nem kéne megvárni azt amíg gordon elhiszi magáról, hogy ő a king of the universe, nem tudom ki mit szól. Hogy az "ellenzék" mit, azt már tudjuk. Valaki "csomagol" valaki fodrászhoz megy... ultraszánalmas. Mindet elzavarni. Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr401056552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyaroknyulai · http://magyaroknyulai.blog.hu 2009.04.10. 21:16:21

Sün az mtv híradójában élőben megvolt?
és a folytatás a nyúllal?
süti beállítások módosítása