Tegnap olvastam az interneten, hogy Kolompár Orbán úgy döntött, hogy a Magyar Gárda mintájára gárdát szervez a cigányoknak is, hogy együttesen tudják megvédeni magukat. Ugyancsak tegnap történt meg velem, hogy a westend aluljárójában haladtam a villamosok felé, amikor azon vettem magam észre, hogy körülöttem szinte csak cigányok vannak, zeng tőlük az aluljáró, kiabálnak artikulálatlanul, cigányul káromkodnak ordítva, és válogatás nélkül néznek ki maguknak éppen arra sétáló embereket és próbálnak kötözködni. Kedves Kolompár Orbán úr. Nem kell gárdát szervezni a cigányoknak, tele van velük az ország. Mini cigány gárdák, 4-8 fősek járják az utcákat, és ha este van ha nappal, nekik mindegy, kötekednek a békés átlagpolgárral. Javaslatom a következő kedves Kolompár úr: szervezze meg a cigány gárdát, és kezdetnek kezdjenek el gyakorlatozni az általános iskola alsó tagozatos tankönyveinek forgatásával. Aztán menjenek ki a szabadba, és a több órás elméleti anyagot amit illemtankönyvből sajátítottak el, véletlenszerűen alkamazzák a járókelőkön. Pl vegyenek meglepetés virágot egy buszra váró középkorú nőnek, esetleg nézzék meg várakozik-e egy vak ember a zebránál és segítsék át anélkül, hogy belenyúlnának a táskájába. Gyakorlatozhatnak a Nyugati parkolójában, ez lesz az egyik legnehezebb feladatuk, itt ugyanis úgy kellene eltölteni legalább 1 órát a járkáló emberek között, hogy nem szabadna ordítani. Tehát a lényeg: ne gárdát szervezzen Kolompár úr, hanem a társadalmi viselkedés alapjait próbálja valahogy először elsajátítattni a sajátjai körében, aztán ha képesek emberként megnyilvánulni normális módon, utánna kezdje el taníttatni őket. Nem a nemlétező nácik elleni küzdelmekre, hanem a jómodor alapjaira. A kultúrált emberi viselkedés... vagy valami hasonló. Mindjárt megláthatná mennyire toleráns is a magyar társadalom ha a cigányai elkezdenének végre úgy viselkedni, hogy kiérdemeljék a ROMA megnevezést. Amíg tömegesen ilyenek, addig nem beszéhetünk erről. Addig ők nem ROMÁk, csak visszataszító cigányemberek akik ebben élik ki élvezetüket, hogy kötözködnek és sértegetnek. És még valami kedves Kolompár úr: amennyiben képes lesz véghez vinni ezt amiről tegnap beszélt, akkor ne számítson semmi jóra. Mert ugyan ez csak egy blog, amit olvasnak páran, és lényegében egy átlagos állampolgár írja ( :) ), de ezek a gondolatok nem kizárólag csak az én fejemben vannak. És a gárdázással ki lesz ütve a biztosíték. Szervezetten akar a magyarokra támadni? Mert ebből ez kommunikálódik le... ennek pedig lennének következményei, tehát gondolkozzon. Inkább iskolát és oktatást a cigányságnak mint gárdát! Ezek után a már gondolkodóvá tett cigányokból megszervezheti a cigány hagyományok ápolására a ROMA gárdát. De amíg ezt nem teszi meg, addig legfeljebb csak putris gárdát csinálhatna, ettől meg a magyar társadalomnak felfordul a gyomra.

Tehát összefoglalva: Tanulj és tanítass!

És nem hagyhatom ki: én nem vagyok roma-ellenes, ellenkezőleg, pontosan ROMA párti vagyok! Nem a cigányokat kéne bátorítgatni a magyar-ellenes akcióikra tömegesen, hanem a ROMÁ-vá válás útját kéne elősegíteni. A cigány és a ROMA nem ugyanaz. Nekem volt már ROMA barátom, együtt is éltünk egy ideig, semmi gondunk nem volt egymással, két intelligens ember jól megfér egymás mellett. A cigányokat viszont utálom. Mint ahogy minden jóérzésű magyar ember. Ezen gondolkozzon el minden cigány honfitársunk, akarnak-e egyáltalán ROMÁk lenni, vagy inkább megmaradnak cigánynak...a  választás rajtuk áll.

 

Címkék: énblog blog politika homoszexualitás magyar meleg roma cigány konzervatív nemzeti gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr89634120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt 2008.10.19. 20:33:49

Igazad van!
süti beállítások módosítása