lebukott a vadász náci?

 2008.08.07. 16:04

Na, lebukott a nácivadász! Vagy mégsem? Vagy mégis? A legérdekesebb ebben az, hogy amíg a titkosszolgálat elmondása szerint ott liheg a kurucinfó nyomában, addig egyre szaporodnak az ellenkező oldal sokkal szélsőségesebb site-jai. Ez a nácik haza blogspot valami abnormális egy oldal. Egyszerűen elképesztő ez! Annyira bizarrnak tűnt nekem, eltöltöttem rajta vagy fél órát és mindent átolvastam, és rengeteg kérdés vár megválaszolásra számomra. Elsőnek: ezt tényleg cigányok szerkesztenék? Mondjuk ki, a cigányság nem tartozik ahhoz a réteghez itthon amelyik élni tud az internet kínálta rengeteg lehetőséggel.Tehát a kérdés, vajon tényleg cigányok készítik ezt a site-ot? Mert ha igen, akkor ebben az esetben tanult cigányokról van szó, akik értenek a számítógéphez, tehát nem a cigánysoron laknak. Amennyiben ez így van, akkor feltételezhetően nem ostoba cigányokról van szó. Ha pedig nem ostoba cigány, akkor pedig felméri ennek a súlyát és nem követ el ekkora baklövést és hülyeséget, hogy egy ilyen oldalt hoz létre. Vagy én ezt rosszul látnám? Nem hiszem el, hogy ez lenne a cigányok fő célja itthon! Megtámadni, megölni, elpusztítani a magyarokat... az embernek a háta borsózik miközben olvassa. Terrorcselekményekre buzdítanak! Gyilkosságokra szólítanak fel. De az éber titkosszolgálat teszi a dolgát, mindenki tudja benne hol a helye, és mindenki a kurucinfót figyeli, nehogy valahol újrainduljon. Ezzel meg mi lesz? Ez lehet? KÖNYÖRGÖM! NE AKARJUNK MÁR POLGÁRHÁBORÚT ITTHON A JÓISTEN ÁLDJON MEG MINDENKIT! Ki a fenének jó ez? Horthy idejében betiltásra kerültek mind a jobb mind a bal szélsőségességek. Itt most mi történik? Minden normális gondolkodású ember számára visszataszítólag hatnak ezek az oldalak, rájuk hivatkozva lett beszüntetve a kurucinfó. A döntéshozók szerint a fennmaradt ellentétes oldalak működhetnek? Ez nem zavar senkit? Senkinek nem sérti az érzékenységét? Mikor lesz végre rend ebben az országban? Kinek kedvez a folyamatos polgárháború illúzió fenntartása?

Tegnap újra kártérítést fizettek a második világháború üldözöttjeinek. Ez rendben is van. Akit sérelem ért a világégések alatt, azt kárpótolni kell! Ám amennyiben az 1947-es párizsi szerződésekre hivatkoznak különféle filmek bemutatásánál, akkor miért nem esik szó arról ami 88évvel ezelőtt fektetett le papírra majdnem ugyanott? Hol vannak a magyar autonómiák az országunkból kiszakított magyarlakta területeken? Miért nem lehet érdemben foglalkozni az elszakított területeken élő nemzettársainkkal? Erre mikor lesz jogorvoslat? Ez mikor lesz végre főcím az újságokban? Összegzésül: mindenki kapja meg ami jár neki, holokauszt borzalmait elszenvedő zsidóságnak kárpótlást, a székelyeknek teljeskörű autonómiát, illetve állampolgárságot minden elszakított területen élő magyarnak! És akkor teljes lesz a kép. Mindenkinek azt ami jár neki.

Megint más: olvasom, hogy emelkedett a HIV fertőzöttek száma, és a döntő többségük a huszas éveinek elején járó fiatal fiúkból tevődik ki... legutóbb írtam az emo-irányzat oroszok álltal próbált betiltásáról. Sajnos a média tökéletes hangsúlyt fektet a homoszexuális életforma népszerűsítésére. Nem a felvilágosításra meg az elfogadásra, hanem ennek az életformának az elsajátítására és megélésére. Lényegében melegeket gyártanak. A melegség egyidős az emberiséggel, mindig is voltak és mindig is lesznek melegek mindenhol a világban. De ez a folyamat amit látunk a médiában, ide vezet sajnos. Az emo is egy ilyen dolog. Kezdődött a metrosexualitás fogalmának bevezetésével, ezt úgy próbálták eladni, hogy metrosexuális az az igényes hetero férfi, aki ápolt és ad a környezetére. Példaként felhoztak számos rendkívül népszerű hírességet mint pl David Becham. Ekkor léptek át az emo irányzat megteremtésére, és a fiatalabb korosztály felé irányult a figyelmük. Nekik is gyorsan legyártottak sztárokat akikre felnézhetnek, pl Tokio Motel. Na én amíg nem hallottam meg egy számukat, meggyőződésem volt, hogy az egy lány. De nem. Elméletileg fiú lenne. Nem is kellett sokáig várni a követőire az itthoni fiatalok között(sem)(sajnos). Az emo irányzat álcája mögé bújva népszerűsítik a melegséget, és a fiatalok élnek is ezzel. Íme a legfrisebb HIV jelentés. Ez is ennek tudható be. Természetesen ezek a gondolatok az én saját véleményemet tükrözik és annak ellenére gondolom ezt így, hogy magam is meleg vagyok. A melegséget el kell fogadni. De semmiképpen sem szabad ráerőltetni az emberekre, főleg népszerűsítés céljából. Inkább a toleranciát kéne megtanítani, illetve az elfogadását az ilyen embereknek, ennek a különleges dolognak (a saját nemhez vonzódás), mint a propagálását annak, hogy legyél meleg mert az trendi. Aztán meg kapd el a HIV-et mert a felvilágosításról sehol sem esik szó. A fiatal csak azt látja a tévében, hogy milyen divatos az ha valaki egyszerre fiú is és lány is, tehát megpróbálja követni az adott irányzatot és összehentereg a barátaival...csak úgy viccből...jó buli az...gumi nélkül...nem kell védekezni sem mert úgysem esnek teherbe. Hát gyerekük nem lesz az biztos, lesz helyette egy 4 betűs életreszóló élményük: AIDS.

Erre kéne inkább figyelni. Hogy ne váljon hülyegyerek az értelmes fiatalokból.

Mai házi feladat: elolvasni a férfi a férfival, nő a nővel című könyvet, illetve utánna nézni mire is kötelezték magukat a trianonban létrejött utódállamok a frissen kapott magyarlakta területek magyar lakosaival szemben. Holokausztot felesleges mondani, kapcsold be a tévét, national geographic, history tv, stb... minden nap valami. Tegnap pl. megtudtam azt is, hogy Hitlernek majdnem lett atomja. Egy újabb rémálomtól szabadultunk meg. Szerencsére nem lett, de az sem megnyugtató, hogy most kiknek van....

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr46605379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása