nácivadász nácik

 2008.07.20. 19:12

Mozgalmasan telt el ez a hét is. Tegnap egy rockfesztiválon voltam Monorierdőn, ma meg bútort néztünk a párommal. Találtunk is néhányat, de egyik sem felelt meg nekünk. Azért van abban valami hátborzongató, hogy az elmúlt rendszer igénytelen izlését akarják a multik visszahozni egy remek propagandaszó, a Retro segítségével. Ha meglátsz egy igénytelen béna tárgyat, amiért annak idején a kgst piacon ölrementek az erzsébetiek a kőbányaiakkal, akkor nyugodtan legyél trendi és vedd meg, mivel retro... na ez is egy újabb sajnálatos dolog. Így hát nem vettünk semmit, csak elüldögéltünk néhány fotelen,  meg próbálgattuk vajon a bemutatott ágyak bírják-e a kiképzést.... :))))) valószínüleg bírni fogják, majd beruházunk egyre és kiderítjük mi magunk is:)))))

Azt hiszem a pénteki nap főhíre volt, hogy nácivadász blog alakult. Jajj dehogy, ezek próbálkoztak már előtte is, ez ugyanannak a szerintem egyetlen embernek az agyamentsége aki a partizáninfót is üzemeltette a legnagyobb érdektelenség ellenére ami övezte a honlapját. Na most fordulni látszik a kocka, ugyanis már a népszabadság is közli majdnem fél oldalon, hogy bizony vadászhatóak a nácik, sőt, tönkre is tehetőek, ugyanis hamarosan akciókra is készülnek. Itt érdemes elidőzni néhány gondolatig. Tehát előre bejelentik, hogy nem fogják a törvényeket figyelembe venni, úgy fognak akciókat szervezni nemzeti cégek, magánemberek, mittudoménkik ellen...ezt leközli egy napilap, bemondják a tévében, a rádióban, tehát abszolút majdnem mindenkihez eljut. Szögezzük le, nem volt a kuruc infó a kedvenc portálom, na de...szóval...HÁT NEM LÁTJA SENKI EZT? TÉNYLEG NEKEM KELL LEÍRNOM? A kuruc infót pontosan azon okok miatt akarták beszüntetni amilyen okokkal üzemel ez a másik szennyoldal. Nem tudom ki mit látott az oldalon már ha megnézte, de én nem találtam rajta nácikat... Ezúton üzenem az oldal szerkesztőjének, hogy ha egyszer egy tányér szaros, és sokan kiakarják mosni, akkor a mosás után ha valaki újra teleszarja azt, ne csodálkozzon rajta ha megetetik vele. Mindegy. Undorító ez az oldal, egy igazi kis primitív hülyegyerek lehet a tulajdonosa, aki nem is sejti, hogy mekkora kárt okoz ezzel. Csak azt nem értem, miért nem látom minden újság szombati címlapján a tisztelt miniszterelnöküket félvörös fejjel magyarázni, fölötte fejléccel: ÚJABB SZÉLSŐSÉGES,GYŰLÖLETKELTŐ PORTÁLT TALÁLTUNK.

Egyszerűen elegem van ebből ami itthon megy. Nácivadász... sajnálatra méltó, hogy itt tartunk. Tudják mikor voltak itt utoljára nácik? Szálasi bábkormánya alatt. Ostobák.

Van azonban még egy dolog amit nem értek. A rendőrség múlt héten lefoglalt Jud Süss filmeket két helyszínen. Ez rendben is van. De mit látok amikor jelentkezem be ide  a blogomba? Nyitóoldalon van egy blog amin meglehet tekinteni a filmet, ugyanis fent van valahol a neten, bárki által hozzáférhető. Most ilyenkor mi van? Nem védem a filmet, távol álljon tőlem, de ez sem stimmel akkor valahogy.  Akkor akarják megszüntetni a film vetítését amikor már 4 napja nem vetíti a filmet forgalmazó testvérpár? Hát mi van itt? Pontosan ezzel csinálnak rosszat maguknak, ugyanis felhívják a filmre a figyelmet. És nyugodtan mondjuk ki, mindenkiben ébreszt gondolatot a film: vagy ilyet-vagy olyat. Nem jó ez senkinek sem. Vagy tényleg ez lenne a cél? Hátborzonató néha belegondolni abba, hogy mi is sülhet a parlament konyhájában. Akár szar, akár édes, megetetik velünk annyi biztos. És még egy utolsó gondolat a  nácivadászról. Én olvasom a Magyar Nemzetet, ugyanúgy mint a Népszabadságot. De SOHA nem találkoztam olyan cikkel benne a kuruc infóról, mint amilyen hangvételű volt ez a cikk a népszabadságban a fantomnácivadászról.

És egy üzenet személyesen a nácivadász készítőjének: nem mondom, hogy menj el és vedd meg, mert gondolom bele vagy marhulva a számítógépedbe éjjel nappal, tehát inkább keress rá a neten és töltsd le a Wolfenstein című játékot, ahol valóban vadászhatsz, lövöldözhetsz kedvedre nácikra, sőt a végén magára a Führerre is, és addig csinálhatod ezt amíg meg nem unod! És van egy jó hírem is: a játékot bármikor abbahagyhatod, és utánna nyugodtan kisétálhatsz az utcára. A játék ugyanis nem fog megvárni a sarkon, hogy jól visszaadja azt ami jár. Hatás-ellenhatás törvénye, mert ha van kuruc, van ez is... valóban? Akkor készüljön fel mindenki a polgárháborúra. És ez kizárólag ennek a kormánynak a bűne lesz. Tehát ha jó pontot akar szerezni a regnáló hatalom, akkor ezt a viccblogot baromi gyorsan, szédítő sebességgel elkapartatja a netről. Vagy pedig ne csodálkozzon itt semmin sem. De tényleg mint az ovodában. Pistike meg a barátai. Amúgy a nácik álltal okozott gyűlöletkeltés, kimerül abban amit a nácivadászblog művel. Na, meg is lett a főnáci! Maga a blogkészítő az! Rendőrség, tessenek intézkedni!

 

Címkék: retro politika homoszexualitás magyar meleg kuruc partizáninfó nácivadász

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr29576973

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kettős mérce 2008.07.21. 01:51:04

Válasz szélsőbalra Egy buta oldalon nekem címeztek egy buta postot, mivel egy blogban írok, azt gondolom ez jó hely a válaszra.Alapvetően nem kéne foglalkoznom, ezekkel a bácsikkal és nénikkel, de butaságaik kezdenek tért nyerni a baloldalon és mivel…

Trackback: Ugyan már, kérem... - UMK 2008.07.20. 23:54:06

KommusizmusNem hiszem el, hogy megint erről a fasisztázós, nácizós témáról írok, de hát teljesen kész vagyok ettől az új marhaságtól. Nácivadász blog indult (ami egyelőre csendesen ül a babérjain, ugyanis csak egy bejegyzés van Hamarosan jelentkezünk! cím…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anti hipi-HüPi 2008.07.20. 19:58:50

"Tudják mikor voltak itt utoljára nácik? Szálasi bábkormánya alatt. Ostobák."

Hát picim... ettől kezdve igencsak hiteltelenné váltál... vannak itt neonyilasok bőven, sőt... nem lennék meglepve, ha te is egy lennél ezek közül.
(vagy csak olyan ostoba vagy, mint az az idióta néger gyerek, aki horogkeresztes pólóban pózolt és vigyorgott a fotósra)

marosy 2008.07.20. 20:01:53

Vízirigó:
"vannak itt neonyilasok bőven".Talán saját magadra gondoltál?

nagy1010 2008.07.20. 20:08:46

Vizirigo te nagyon hülye vagy, a cikkírójával értek egyet!

fibi 2008.07.20. 20:09:04

A nacivadasz egy kuruc.info parodia. Aki ezt nem kepes felfogni ket cikk elolvasasa utan, attol meg kell vonni a szavazati jogot...

darkside 2008.07.20. 20:09:15

Szerintem több ebben az országban a cigány meg a buzi, mint a naeonáci! Ez a nagy baj!

Eagle15 2008.07.20. 20:10:07

Basszátok meg, mindenki náci, még a zsidók is. Hitler nem is halt meg, hanem a magyar parlamentben ül!

fibi 2008.07.20. 20:10:58

Breaking News:

A nacivadasz megszunt:


nacivadasz.blogspot.com/

Kenneth 2008.07.20. 20:19:37

Hát ez szép, egy buzeráns aki védi a nácikat, ez tényleg vicces:)

nyistapista 2008.07.20. 20:22:07

Kérdés: a következő kép "Szálasi bábkormánya alatt" vagy a melegfelvonuláson készült?

www.police.hu/data/cms511649/13.jpg

Illetve a blogíró is azok közé tartozik, akik képtelenek felfogni, hogy a "náci" a 21. század magyar nyelvében már nem ugyanazt jelenti, mint mondjuk 30-40-50-... éve. Ahogy a meleg sem.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.20. 20:25:33

Oh yeah, még egy nácivadászos post az inex főoldalon, közben meg már le is lőtték a blogot.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.20. 20:33:11

Nagy büdös francokat volt akkor utoljára... De rohadtul elegem van ebből.

Gabi 2008.07.20. 20:36:11

ezt láttátok? lehet hogy ua. a csapat csinálja
www.zsuruc.info

drc 2008.07.20. 20:38:54

téged biztos egy nagydarab kopasz konzervatív kúrogat seggbe és ezzel a kis szöszenettel akartál jó "feleség" lenni. Nem jött össze, legyen önálló véleményed és tanuld meg, a kígyó nem harap a saját farkába....

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.20. 20:41:02

Ugyan, ez szerencsétlen blogoló úgy meleg, ahogy Hugh Hefner.

User1 2008.07.20. 20:42:54

Egyetértek a bloggerral. Rengeteg hülye van itt, lám, még ide is tévedt. (Vizirigónak már az is elég a nácihoz, ha valaki ír róla).

Az egész hisztit ez a kormány gerjeszti, hogy elterelje a figyelmet jópár dologról. Sok önjelölt hülye meg vevő rá.

Szilva 2008.07.20. 20:45:52

Nem ez az első topic, ahol ilyeneket olvasok, hogy "...már nem tudlak komolyan venni...", "ettől kezdve hiteltelenné váltál előttem...", bla bla bla

Emberek! Vitatkozni kellene, nem bírálni

nem válaszolj biblák, nem érdekel 2008.07.20. 20:48:26

Ez egy korrekt írás, a gyűlölködő zsidónácik és libsi heterofóbok tanulhatnak belőle normális viselkedést.

Tassadar 2008.07.20. 20:55:04

Jaja korrekt írás, csak ne csodálkozz ha te is náci leszel emiatt:)

Bruno 2008.07.20. 20:59:51

Hello,
kedves blogiro, azt, hogy 'fennt' inkabb ugy kellene irni, hogy 'fent' (nem vadaszok a helyesirasi hibakra egyebkent) (valahol azon a reszen: '...valahol fennt van a neten...')

ciao

epe 2008.07.20. 21:05:56

Vicces gyerek egy vagy az már biztos :)))
Meg a pártfogolóid is. Sikered lesz, ebben biztos lehetsz.
No nem nálam, de Téged ez ne érdekeljen.
Tudod kispofa, ahogy vannak neonácik és neonyilasok, űgy vannak olyan neohülyék is mint Te.

rewindselekta · http://rewindselekta.freeblog.hu 2008.07.20. 21:11:05

Most komolyan.
van az országban kb 300 idióta, akiket könnyen be lehet vadítani egy kis randalírozásra. (Pl. egy melegfelvonulással, ami valljuk be tálcán kínálta nekik a lehetőséget...) Igen, vannak köztük olyanok, akik komolyan hisznek a náci ideológia létjogosultságában.
De könyörgöm, ők kb háromszázan (saccperkábé, lehet h ezren is vannak, nemtom...) teszik pokollá cirka TÍZMILLIÓ ember életet. Ez barátok közt számolva is egy század százaléka hazánk lakosságának. Tényleg érdemes velük ennyit foglalkozni???
Kimennek, randalíroznak, s sem a kormányzat, sem a rendőrség nem lép fel velük szemben úgy ahogy kellene. Nem a randalírozókra kellene elsősorban "vadászni", hanem azokra akik hagyják hogy ők létezzenek...
"A rosszakat el kell ítélni, hogy szenvedjenek!" - mondta Olá Dzsínó a majálison... és milyen igaza van!

Liberté, Egalité, Fraternité! 2008.07.20. 21:14:08

Nácik mindenhol vannak, természetes, hogy Magyarországon is.

karnagyúr 2008.07.20. 21:27:30

Mellesleg leállt a nácivadász oldal is :)

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2008.07.20. 21:31:49

Hehehe mégegy krekesztett buzi...

(már bocs, aki érti érti, aki nem nem)

Különvélemény 2008.07.20. 21:34:48

index.hu/velemeny/eheti/szelso0714/

Ehhez szeretnék pár sort fűzni itten. Hithű jobboldali vagyok, mégis most picit megértően akarok hozzátok viszonyulni, kedves balliberálisok. Megértem, hogy kissé feszültek, frusztráltak vagytok mostanság. Nehéz lehet mindezt kezelni, ami az országban az elmúlt időszakban történik. Titeket egész életetekben az a hit vezérelt, hogy Ti vagytok a nép, a népszuverenitás elve az isten. Aztán lassan el kell kezdenetek hozzászokni a gondolathoz, hogy nem lehet ezt az egészet annyival elintézni, hogy ez csak pár hülye "skinhead, focihuligán" ráérős tevékenysége.
Egy liberális nem lehet meg a demokratikus legitimáció nélkül, mivel akkor ellentmondásba kerülhet elveivel. Önmagát pedig (nyíltan legalábbis) senki meg nem tagadhatja.
Holott ezek után a liberalizmus nem tartható fenn, csak bizonyos liberáis elvek felrúgásával, némi jobboldali tekintélyelv szagú módszerek beszivárgásával.
Megjelenik itt a "tudjuk, merjük, tesszük" elv érvényesítése, azaz a felsőbbrendű elit tudat. Nem mondjátok ki, de itt az a tudat, hogy a népet vezetni kell, hiszen a nép "buta, homofób, rasszista" stb., akit vezetni kell a "kánaán" felé, akár akaratuk ellenére is. Ez megnyilvánul a blogokon kicsiben is (pl. cenzúra), ahogy visszaolvastam a kommentárokat.

Ezek a módszerek teljesen elfogadhatóak egy jobboldali ember számára, hiszen ezek lételemét képezik, ideológiailag alátámasztják. Nektek viszont mindezek nem megengedhetőek, mert ez nem demokratikus.

Rwindx 2008.07.20. 21:49:56

Gaybears :D

Egyébként szerintem ti vagytok a normális emberek a szexuális orientációtokon belül, csak éppen közületek kevesen hallatják a hangjukat.
Az hogy mindettől függetlenül ti tűntök sokak számára az abnormálisoknak az kb attól lehet hogy a szereotípia szerint nektek vérszadeszosnak kellene lennetek, és egymást kellene taposnotok hogy ki legyen "feltünőbb" a "méltóság" menetén. Ugyanis ez látszik a médiában. Szdsz kamion, satöbbi.

Ti nem feleltek meg ennek a sztereotípiának. Itt is látok pár beszólást a valódiságotok megkérdőjelezésére.

És lám-lám a hipertoleráns baloldal rögtön buzizik, nácizik ha olyanba botlik akire ugyan nem számított, de szemmel láthatólag nincs vele egy táborban.

Nemmindegy 2008.07.20. 21:57:47

Egyet kell leszögezni: Israel az Isten kiválasztott népe, ezt a Tóra és a Biblia is ezer helyen leírja. Isten nem vonta vissza szövetségét a népével, és ameddig ez a szövetség áll, (márpedig áll) addig mindig lesznek olyanok, akik megpróbálják eltaposni/kiirtani Isten népét, egyszerű irigységből. Az arab gyűlöletnek bibliai történetből ismerjük az alapjait, a náci gyűlöletnek könyvekből, de az igazi alapok a szívekben vannak, amelyek felelősek azért, hogy a zsidógyűlölet újra éledőben van. Viszont mivel a zsidók az ISTEN népe, ezért nem árthat nekik senki, CSAK ha Isten is a belelegyezését adja ehhez, azonban nem adja.. :))

Barnabás 2008.07.20. 22:14:41

Magyar Meleg.
Jó az irásod,de ne pazarold az energiádat ezekre az agyament élőlényekre.Ebben az országban nagy a zavar az emberi fejekben és a "lipót" bezárása után sokan kerültek utcára.

Werwolf 2008.07.20. 22:23:48

Magyar Meleg,
azt hiszem, teljesen igazad van.

Azta 2008.07.20. 22:24:06

Végén kiderül, hogy nincsenek melegek, csak jobbról meg balról beépített hetero provokátorok:)

Andor 2008.07.20. 22:36:19

Ne irigységből akarják elpusztítani isreal népét a nemzsidók, hanem puszta önvédelemből, mivel a zsidók "dolga", hogy a nemzsidókat elpusztítsa, ahogy Isten parancsolta nekik.
És Isten elkövetett egy baklövést, alábecsülte Kám (Kánaán) és Jáfet (Hunor, Magor) népét. Most a világban utóbbi kettő van többségben, Szem (zsidók) népe pedig húzza maga után a terhet, hogy le kell gyilkolnia testvéreit.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.20. 22:58:29

És jézus is magyar volt, mi? Kész!

Zsidóna 2008.07.20. 23:02:01

patrona.

Mi van libsi,zsidó lotyó,zsindexből kifogytál?

what the fuck was that shit 2008.07.20. 23:03:23

eat shit and die

nyuuz 2008.07.20. 23:04:57

Patronka, miért nem húzod fel magad sohasem, és miért nem kotyogsz bele mikor a több tízmillió embert kiirtó kommunizmusról és a komcsikról van szó ? De szeretem, hogy minden nácis blogba látlak te szar.

paranoir 2008.07.20. 23:06:02

A Wolfenstein végén nem Hitlert kell megölni. A kuruc, a nácivadász, meg a többi gagyiblog, mittoménmi meg nem érdekel.

zsotti 2008.07.20. 23:14:25

kisdubos · 2008.07.20. 20:22:07
Illetve a blogíró is azok közé tartozik, akik képtelenek felfogni, hogy a "náci" a 21. század magyar nyelvében már nem ugyanazt jelenti, mint mondjuk 30-40-50-... éve.

Mert ma a náci az akire a balliberális oldal mondja.
Szép új világ.

Zsidóna 2008.07.20. 23:15:11

nyuuz

patrona elvtársnő az index egyik legocsmányabb liberális zsidó fórumosa a "macstappancsok éke" nevű alkoholista, román, zsidó ribanccal együtt.

nyuuz 2008.07.20. 23:16:31

hajjaj ismerem ezt a mocskot sajnos... mindenhol gyűlölik ezt a szart kivéve a saját meleg libsi kis körében. :)

Zsidóna 2008.07.20. 23:17:08

zsotti

Ki nem szarja le ezeket a tetves betolakodó zsidókat! Hadd pofázzanak,úgyis a rakparton fogják végezni,aztán tényleg nácik leszünk.

zsotti 2008.07.20. 23:17:37

Tényleg jó a post. Nem tudom a sok seggarc mit vár. Csak a jóisten blogolhat a tökéletes igazsággal?? Ami pont egybevág a tiétekkel??

Emberek mondják el a véleményüket. Pont nem egyforma mindenki. A faszér kell ezt a liberális oldalnak magyarázni...

Zsidóna 2008.07.20. 23:18:29

nyuuz

nincs egy fotód róla?
macstappancsokról nekem van.

zsotti 2008.07.20. 23:19:30

Zsidóna 2008.07.20. 23:17:08
Azért neked is gratula.
A dolog értelmesen megoldható. Értelmetlenül meg pont nem.

nyuuz 2008.07.20. 23:19:46

nincs mert iwiw-jére nem mer rakni, kirakott helyette hitler fotót meg marx-ot HERBÁLY ISTVÁN PATRONKA

nyuuz 2008.07.20. 23:21:15

amugy nem vagyok náci csak patronkát meg a fajtáját utálom (nem, nem gyűlölöm mer ammá' náci dolog :D) magyar vagyok

Jómunkásember 2008.07.20. 23:22:08

mit kell ezen ennyit boncolgatni?

engem spec totál nem érdekel h ki volnul fel a vér és becsület v a munkásőrség amig nem jár együtt rongálással.
vastagon leszarom h zsió cigány meleg vagy egy bőrfejű veri szét a várost, teljesen mindegy.aki szétver valami téritse meg a kárt tizszeres áron.ennyi meg egy bambi.

hülyeséget meg a kunczétól a budaházyig az beszél aki akar, nem számít, mert joga van hozzá....

Zsidóna 2008.07.20. 23:23:58

Ezeknek,ha valaki nem zsidó,akkor csak náci lehet.Primitív barmok.

Jómunkásember 2008.07.20. 23:28:07

kurvára idegesitő különben h mindenki akinek nincs meg a képessége szorgalma ahhoz h jobbá tegye a sjaát és az ország sorát az mindig zsidózik meg nácizik meg ilyesmi.

dogozni kell emberek.aztán rögötn kevesebb az energy hülyeségbeszélésre...

Zsidóna 2008.07.20. 23:36:26

Jómunkásember

40 alkalmazottam van.
Szerinted nincs munkám?

zsotti 2008.07.20. 23:38:53

Jómunkásember 2008.07.20. 23:28:07

Csak az a gond, hogy amíg dolgoztam, valaki mindíg ellopta a jövedelmem nagy részét (az adóra gondolok), úgy 70-80% körül...

így nehéz.

Jómunkásember 2008.07.20. 23:42:41

Zsidóna

remek ha van 40 ember akinek megélhetést biztositasz.nekem csak pár van, szóval respekt.
miért kell zsidózni vagy nácizni ezzel segíts ki plz?

Zsotti

ez nem fog megváltozni, el kell h keserítselek.az egy vicc ha bárki azt hiszi h a politikusok közül bármelyik (miéptől a munkáspártig) nem a saját haszonszerzésében érdekelt hanem a közében....

Andor 2008.07.20. 23:47:52

patrona
Nem, jézus nem magyar, hanem Ő Szem leszármazottja volt, aki rájött, hogy nem lehet kiírtani a világot, és ezért inkább maga mellé állította.

Azta 2008.07.20. 23:47:53

Jómunkásember TE MEKKORA EGY LIBERÁLIS FATTYÚ VAGY!

ohmyFgod 2008.07.20. 23:49:37

Basszátok meg! Mindenhol vannak nácik, minden kibaszott országban. 1-2 ilyen barom bárhol felbukkanhat. Náci veszély, az ami nincsen! Kurvára túl van spirázva ez a dolog.

Pszt! 2008.07.20. 23:49:44

Nem tudom kik következnek, ha ezek kiirtják az összes zsidót, cigányt, meleget, arabot, négert? Lehet, hogy én?

Azta 2008.07.20. 23:51:01

Pszt!
lEGTÖBB CIGÁNYOZÁST ÉN MSZP GYŰLÉSEN HALLOTTAM IDÁIG

Jómunkásember 2008.07.21. 00:00:05

Azta

uristen de bot egyszerű vagy.

Zsidóna 2008.07.21. 00:01:53

Jómunkásember

Igen, 40 családnak biztosítok elég jó megélhetést.
Hálás vagyok nekik, meg is fizetem őket.
Egy a heppem,zsidót és cigányt nem veszek fel.És nem akartam így...
(dolgozott nálam mindkét faj,elég volt belőlük...,lusták,trehányak és lopnak)
6 éve stabil az állományom.

Zsidók a legnagyobb antiszemiták,a cigányok a legnagyobb rasszisták.

Elég csak az elmúlt évek napi híreiből meríteni.

Azta 2008.07.21. 00:06:40

Gyerekek gúnyoljátok ki a fattyút! KÉT APJA VAN 2 APJA VAN!!!!

Lexi 2008.07.21. 00:10:06

HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!
HALÁL A ZSIDÓKRA!

Pam 2008.07.21. 00:11:14

MEG A CIGÁNYOKRA!

Azta 2008.07.21. 00:12:18

meg az egyszarvúakra!

De gyűlölöm meseország összes teremtményét!!!!!

Jómunkásember 2008.07.21. 00:19:13

teljesen konstruktív vita van kialakulóban:)

akkor én lépek is, üdv Mindenkinek

trex 2008.07.21. 00:20:41

Hát ez igen érdekes, úgy látom a kedves szélsőjobb olvasótábornak már nincs is baja a melegekkel, feltéve, ha alkalmat adnak egy jó kis zsidózásra. Ma is tanultunk valamit...

trex 2008.07.21. 00:21:54

"Zsidók a legnagyobb antiszemiták"

AKKOR GONDOLOM TE IS AZ VAGY

avus · http://avus.blog.hu 2008.07.21. 00:26:56

Trex, nekem is ez az érzésem, a Gaybears után újabb "Bombagyár-konform" melegblog van kialakulóban, mintha az lenne a cél hogy tudjanak mire hivatkozni amikor a "normális homokikról" van szó.

Pam 2008.07.21. 00:36:40

trex

mi az,hogy szélsőjobb oldal?
ez nem kirekesztés?

zsotti 2008.07.21. 00:37:01

Jómunkásember 2008.07.20. 23:42:41

Te jártál már külföldön?? Akkor a többi ország hogy?
Én már lekoccoltam. Itt gyakorlatilag nincs korrupció. Nincsenek kommunisták és antifasiszta zsidók sem. Persze itt nincs ok-okozati összefüggés.
Elég picsányi az adó és épp lefelé megy.
Ha elfogadod a szart, akkor már azzá is váltál.

Pam 2008.07.21. 00:38:55

terx meg avus

költözzetek össze,aztán öblögethettek egésznap.

Jómunkásember 2008.07.21. 00:40:52

zsotti

éltem Íroszágban, igen, pontosan tudom h működnek máshol a dolgok.
ha egy kissé is figyeltél volna arra amit irok tudnád h a mai Magyaro-i állapotokat véleményeztem...

nem fogadom el a szart, hanem teszek ellene, de semmiképp sem tartom korrekt megoldásnak h küföldre húzva osztjuk az észt az otthoniaknak...és nem kell feltétlen magadra venni...

zsotti 2008.07.21. 00:41:01

MAGYAR MELEG, remélem az ocsút kimoderálod innen.

KungLao 2008.07.21. 00:58:57

Bírom a "nem vagyok náci, de dögöljenek meg a zsidók, buzik cigányok" alakokat.
Segítek: a gyógymód első lépése, ha beismered hogy beteg vagy

Buzi 2008.07.21. 01:02:27

Buzik szegyene ez a buzi!

zsotti 2008.07.21. 01:24:26

Jómunkásember 2008.07.21. 00:40:52

A legmagasabb sávban adóztam és volt mellette sok extra is, de el kellett hagynom az országot, mert feriék rendkívül ötletesen ki tudnak baszni az emberrel. Belekeveredtem egy dúrva ügybe és a tanúkat senki sem védi, főleg ha a tettest kiengedik.
A kiegyezés után sem az ország indult el magától, hanem a hazatérő emberek tolták meg a szekeret és azt vitték haza amit külföldön tanultak.
Pont az a fasza a külföldben, hogy észre lehet venni, hogy mi szar magyarországon. Mert az párezer náci semmiképpen nem a bajok fő forrása.

mendson 2008.07.21. 07:48:20

zsotti 2008.07.21. 01:24:26

"A kiegyezés után sem az ország indult el magától, hanem a hazatérő emberek tolták meg a szekeret és azt vitték haza amit külföldön tanultak."
Kérném a cégek és cégtulajdonosok nevét.

anti hipi-HüPi 2008.07.21. 07:59:00

marosy: most nézem csak az alcímét ennek a hulladéknak... szóval a nyilasok közt is van buzi... de yóóóóóóóóóóóóóóóó :-DDDDDD

Egyébként a hozzád hasonló idiótákra céloztam.

anti hipi-HüPi 2008.07.21. 08:00:42

Kenneth: ez a köcsög szvsz egyike azoknak a patkányoknak, akik ott vannak mindenhol, ahol balhézni lehet és hol füttyögnek, hol tojással dobálnak, máskor utcaköveket hajigálnak, autókat gyújtogatnak...

Azhát 2008.07.21. 08:34:58

Nácik már nincsenek. Ahogy komcsik sem.
Tehát tessék befejezni a komcsizást is.

Peter Blau 2008.07.21. 08:35:37

Nemmindegy 2008.07.20. 21:57:47

"Viszont mivel a zsidók az ISTEN népe, ezért nem árthat nekik senki, CSAK ha Isten is a belelegyezését adja ehhez, azonban nem adja.. :)) "

Több száz vagy ezer évvel ezelőtt beleegyezett még az első pogromok és üldözések idején. De ha ez nem nyilvánvaló, akkor a második világháború során történteket nyugodtan veheted a beleegyezésének.

A Maffiózók című sorozatban van egy jelenet, amikor a zsidó srác akit megfenyegetnek a Sopranoék azt mondja nekik, hogy a zsidó nép mindent túlélt, mert lám a rómaiak is mennyit bántották őket, és Isten eltüntette a rómaiakat, a zsidók pedig lám még mindig itt vannak, és élnek, és ugyan hol vannak most a rómaiak?! Erre Tony Soprano mosolyogva azt mondja neki, "itt állnak előtted". Szóval húzd ki a fejed a homokból öcsém, mert itt állnak előtted, és a te hülye logikádat követve de a homokba dugott fej nélkül, Isten ezer éve beleegyezett.

Mourinho már nem a király 2008.07.21. 09:14:39

Akkor ide is:
Elsem olvasom, időrablás. Nem rosszból modnom. Itt a legnagyobb hibás az index. Ha nem rakják címlapra kb. senki nem veszi észre ezeket a náci meg buzikról szóló cikkeket, és így vita sem lenne.

zsotti 2008.07.21. 09:15:24

mendson 2008.07.21. 07:48:20
Minek? Szeretnél egy reklámkampányt nyomatni?
A magyar az ilyen nép. Kulturális adottság. Mediterrán jellegnek hívják. Az északiak "kicsit" mozgékonyabbak.

gabcigirl 2008.07.21. 09:15:47

Nincs Mo-n nácizmus meg antiszemitizmus??? Hááááát...engem csak naponta zsidóznak le a metrón, ha éppen nem tetszik valakinek a képem. Csak mert úgy nézek ki, pedig nem is vagyok az, a családban a nem magyar felmenők történetesen svábok voltak. És ha zsidó lennék? Nem lenne jogom élni vagy mi lenne?

Bit Rot 2008.07.21. 09:16:31

"Illetve a blogíró is azok közé tartozik, akik képtelenek felfogni, hogy a "náci" a 21. század magyar nyelvében már nem ugyanazt jelenti, mint mondjuk 30-40-50-... éve."

Ki írta ezt a baromságot!
A náci az mindig ugyanazt jelenti!

Nem válogathatsz, hogy "akkor most kiszúrok magamnak valakit, és rámondom, hogy náci, mert olyan kedvem van".

Bár az igazság az, hogy pontosan ez történik!

Csak vigyázz, mert ha sokat nácizol, elkopik a szó!

Most már nem is a náci a divat, hanem az újnáci, újfasiszta, neonyilas.

Aki nácizik ma, az nem követi az aktuális divatokat, lemaradt a kortól!

gabcigirl 2008.07.21. 09:18:20

Én nem v'ok buzi, de a posztírónak szerintem elment az esze. Szélsőségesek meg náci érzelműek igenis vannak-ők meg a homárokat sem csípik, sz'al nem értem, mire fel a nagy tolerancia a blogoló részéről.

kalapjakab (törölt) 2008.07.21. 09:22:38

Nácinak lenni nem önbevallás és jelképek szerint által meghatározott dolog, hanem az adott személy tetteiből következő.
A nácivadász szerkesztői megnyilvánulásaik alapján megfelelnek az általuk projektált náci jelvényeknek.
És még sokan mások, akik a baloldaliság neve mögött állnak.
Lássátok!

Amir.Temur 2008.07.21. 09:39:07

Jó poszt ne értsd félre.

Tök jó, index blogajánlóba felkerül egy új (zsidós, cigányos, meleges, nácis, antinácis, anti-anti-anti) poszt akkor az körülbelül olyan, mintha hoznának egy kamionnyi fekáliát, leborítanák az utcán és minden arrajárónak adnának egy homokozó lapátot.
A szarcsata folytatódik...

basszátokmegmindannyian 2008.07.21. 09:50:19

Elegem van a rasszizmusból! Undorító mocskos dolog!
Szegény böcsületes romákkal és zsidókkal úgy bánnak, mintha koszos digók lennének!

Machiavelli 2008.07.21. 10:02:48

Rossz hírem van: antiszemiták és cigánygyűlölők nem kizárólag egy politikai oldalon vannak. Egyébként szerintem egyáltalán nincsenek, csak elégedetlen emberek, akik nem igazán képesek megfogalmazni mi is a problémájuk.

Jó a poszt, engem speciel nem érdekel, hogy a blogíró meleg-e vagy sem. A gondolkodása viszont tetszik. Persze ez a kétbites emberek fejébe nem fér be...

avus · http://avus.blog.hu 2008.07.21. 13:09:39

Érdekes ez a blog. Végigfutottam a keresővel az összes posztot, és úgy tűnik, magyar meleg kolléga nem különösebben töri magát kommenteléssel, mármint a kommentekhez való reagálással, még a 207 kommentet számláló posztjában sem. Egyre inkább érdekel, kiféle-miféle a szerző.

Somogyi Dóra 2008.07.24. 14:50:23

Akkor végül is kik és mifélék ezek a nácivadászok?

bumerang2008 2008.07.25. 15:20:06

No az ilyen nácivadászoktól szaporodnak a nácik.

Nácivadász · http://nacivadasz.blogspot.com 2008.07.27. 16:05:12

Hogy ki az újfasiszta, ki a neonáci?
Lássuk a gyengébbek kedvéért először az értelmező szótárt:

"A fasizmus egy olyan politikai viselkedésformaként definiálható, amit a közösség hanyatlásával, megaláztatásával vagy elnyomásával való mániákus elfoglaltság jellemez egy, ezt megakadályozni hivatott csoport által, amit az őket összekötő egység, energia és vegytisztaság jellemez. Ezekben a csoportokban a tagok egy tömegmozgalom részei, akik elkötelezett nacionalista militánsok, akik kényszerből, de hatékonyan együttműködnek az uralkodó, tradicionális elittel és megkerülve a demokratikus szabadságjogokat egy belső társadalmi megtisztulásra és kifelé történő terjeszkedésre törekednek, minden etikai és jogi mérséklet nélkül... A fasizmus 1. egy mindent felülmúló krízis érzését kelti, ami megoldásához semmilyen szokott módszer nem alkalmas; 2. elhiteti, hogy egy népcsoport áldozata egy másik csoportnak és ennek orvoslása érdekében minden eszközt jogosnak tart; 3. szükségét fejezi ki egy olyan vezető megjelenésének, aki a saját adottságai és megérzései által mindenek és főleg a törvények fölött áll; 4. jogosnak tartja a kiválasztott nép uralmát más, alsóbbrendű népek fölött, minden jogi, vagy morális igazolás nélkül; 5. félelmet kelt az "idegen" befolyás károsító és korrumpáló fertőzése ellen."

"A mai politikai vitában a "fasiszta" jelzőt politikai ellenfelek használják egymás lejáratására. Emiatt a valóban szélsőjobboldali eszméket valló politikai pártok, vagy csoportok is igyekeznek elkerülni azt, hogy fasisztának nevezzék, vagy a fasizmussal bármilyen módot kapcsolatba hozzák."

Több információra vágysz?

nacivadasz.blogspot.com

Szerettel várunk!

Andor 2008.07.29. 22:34:45

Nácivadász
Az általad leírt fogalommeghatározás alapján a zsidók jutottak eszembe először... Remélem ezzel nem sértettem meg senkit...
süti beállítások módosítása