A Szent Korona nevében

 2008.07.11. 18:29

Most hallottam a hírt, hogy Gusztos Péter az eszdéesz sorai közül rendkívül üdvözlendőnek tartja, hogy az idei augusztus 20-i tisztavatáson, már nem kell a Szent Korona másolata előtt esküt tennie a leendő tiszteknek. Csak néhány dolgot nem értek. Honvédelemről van itt szó? Igen. A MINDENKORI Magyar Állam legnagyobb jelképéről, őfelségéről a Szent Koronáról? Igen. Tehát hithű jó kommunista elvek szerint megszabadították az ország egyik legfontosabb(ha nem a legfontosabb) szervezetét egy igen fontos elemtől. Végül is csak a honvédelemről van szó, meg az ország katonai megvédésére vállalkozó emberekről...minek ide a Szent Korona... Nem értem. Végül is csak legfelsőbb közjogi méltóságról van szó, bár ez nem királyság(sajnos), de akkor is. Elment az esze az embereknek komolyan mondom. Órákat töltöttem el a mai nap folyamán azzal, hogy különféle dolgokra csodálkoztam rá. Nem értettem miért vehetek még mindig kalocsai paprikát a boltban. Miért? (Ezt ajánlom mindenkinek amúgy, ha valaki ilyet akar venni ALAPOSAN nézze meg a csomagolást, hogy valóban magyar-e az a paprika ami benne van!!!) Azután megláttam egy puli kutyát egy idős nénivel... Hogyan lehetséges, hogy nem kezdték még el kiírtani a pulikat? Egyáltalán tényleg minden megtörténhet itt? Legyen új címerünk is? (A szomszédaink úgyis ellopták már a kitalált, nem mellesleg Hitler álltal kitalált államukhoz...). És azután mi lesz? Milyen nyelven fogunk itt beszélni? Nézegettem a nyelvkönyveket egy nagy könyvesboltban... Ott akadtam egy ilyen könyvre is: Horthy titkos alkuja, valami újonnan kitalált Horthy-fasiszta iromány(ezt tényleg nem akarják megunni?Ezt sem?). De egy dolog ebből a mai napból újra kiderült: fogalmam sincs miért történik ez így. Tehát ezúton kérem arra Gusztos Péter képviselő urat, hogy legyen kedves, és küldjön nekem egy e-mailt amiben segít eloszlatni számomra a ködöt, mi miért is történik így itthon. Miért is örült ennek a Szent Koronás ténynek ennyire? Mert csak óvatosan jegyzem meg: ha ő magyar embernek tartja magát, akkor a Szent Korona őt is védelmezi és óvja, arról már nem beszélve, hogy mindenki aki itt él, az Ő alattvalója. Mivel is ő a legfelsőbb közjogi méltóság. (Előre kérek mindenkit, hogy nem kezdjenek el a köztársasági elnöki posztról irogatni, ezt a pozíciót egy olyan alkotmány nevében töltik fel, amely nemzetidegen, kommunista diktatúra idején, kommunista meggondolásból hoztak létre, tehát ha hiszünk a rendszerváltásban, akkor bizony ez az alkotmány semmis...kéretik utánna nézni mindenkinek!)

 

Tehát kedves Gusztos Péter, íme az email címem ahova várom becses levelét:

magyarmeleg@gmail.com

ui: nem gyalázkodotam, nem sértettem kisebbségeket, nem sértegettem senkit most sem ahogyan máskor sem szoktam. Egyszerűen arra kérem, hogy mint egy sima állampolgárnak Ő mint országgyűlési képviselő, magyarázza meg nekem miért is jó ez. Köszönöm.

 

 

Címkék: politika meleg szent nemzeti hagyomány homoszexuális korona

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr50564099

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bacsa 2008.07.13. 09:35:42

Gondolom,hogy Dávid csillag lesz a
a következö eskütételen!

bumerang2008 2008.07.25. 15:18:25

Annak idején Apró Antal vette át az amerikai külügyminisztertől a Parlamentben a Szent Koronát. A Nemzeti Múzeumben helyezték el, klimatizált díszteremben, mint legfontosatbb nemzeti ereklyénket. Mi a fene baja van ennek a Gusztosnak Szent István koronájával? És mi bajom kéne lenni, nekem, magyar homokosnak a legszentebb magyar jelképpel? Gusztos netán nem magyar?
Szerintem az, csak egy szarkeverő.
süti beállítások módosítása