A meleg hóember

 2008.07.08. 23:13

Elolvasgattam a hozzászólásokat. Tényleg köszönöm a biztatásokat, jól esett. Jól estek az egészséges hangú kritikák is. A kedvencem az volt aki szerint annyira vagyok meleg mint egy hóember:) Na, ő vendégem egy aranyászokraborsodival. (Sosem iszom sört:)

Tudjátok, volt nekem egy elképzelésem arról, hogy milyen is a demokrácia. De az elmúlt 18 év megtanított engem arra, hogy ebbe a köntösbe bújtatva rengeteg gonosz dolog történhet. Ezért inkább egy képzeletbeli királyságban élek addig amíg itt valóban valami jobb dolog nem következik be. Ez így túlélhető valamennyire. Valaki kérdezte mennyire keresztényi...meg egyáltalán keresztény...

Igen, én nem vagyok keresztény. Ezt elmagyarázta nekem a múltkor egy pap:) de hívő vagyok, ugyanis hiszek Istenben. Mivel láttam őt, ha hiszitek ha nem. Így azóta tudom, hogy létezik az evilág felett álló pozitív hatalom amely képes befolyásolni az életünket olyan irányba amilyen irányba szeretnénk.  Sokan mondták már nekem az elmúlt több évben, hogy a létezésem paradoxon. Nem lehetek hívő, meleg, konzervatív egyszerre. Aki szerint ilyen nincs, az egyszerűen ne olvassa ezt, rántsa meg a vállát, vagy irja be újra, hogy mennyire átlátszó, aztán nézegessen pornót az xtube-on. Mert ilyen mint én, van, létezik, sőt, nincs is egyedül! Na? Ehhez ki mit szól? Mindig az tetszett nekem, hogy maguk a melegek mondtám rám azt, hogy én nem tartozom közéjük. Pedig de. Így akarta a Jóisten, a Sors, a rendszer:), akárhogyan is, de meleg vagyok. Így konzervatívként. Sokan óvtak engem akkor amikor elkezdtem mélyebben foglalkozni a hagyományőrzéssel, és megpróbáltam tenni valamit a konzervatív táborért. Valami hasznos dolgot. Sokan mondtak nekem hasznosnak gondolt tanácsokat, mennyire rossz is lesz az ha elvegyülök ilyen gondolkodású emberek között. Mindenki működő haláltáborokat látott, meg a Führert látta feltámadni ezen emberek mögött, akiknek az égegyadta világon semmi nem szárad a lelkükön, csupán egy dolog miatt kellett nekik elszenvedni negatívumokat az életükben. Azért mert magyarok. Igen. Sok műveletlen beíró magyarkodik(micsoda idióta szó ez amúgy...), meg ostobán nácizik... a fáradságot sem veszik, hogy egyáltalán megismerje a hátterét annak, hogy ki miért áll ki úgy ahogyan úgy érzi, hogy ki kell állnia. És ha már Orosz József, meg aki beírta, hogy depressziós nézet az, hogy mindenki húzzon el... pedig sajnos addig nem jutunk előre amíg ezek el nem húznak. Mert egy dolog biztos: akik 89 előtt agyat mostak munkásruhában, napjainkban öltönyben teszik ugyanezt. Mondja meg nekem őszintén mindenki: ki akarna erkölcsi tanmesét meghallgatni attól az embertől, aki éppen kirabolta őt a villamoson és lebukott?  Egyszóval: Tessenek tanulni történelmet:)

 

Címkék: politika vallás meleg keresztény konzervatív

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr12559676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.RaverDesigner 2008.07.09. 00:24:49

Örülök, hogy végre valaki megszólalt erről az oldalról is. Csak így tovább:)

A pap ismerősöd mivel magyarázta azt, hogy nem vagy keresztény?

Donor 2008.07.09. 10:17:40

Az én pap ismerősöm szerint lehet valaki meleg és katolikus, sőt maga a vatikán mondta hogy pap is lehet az aki meleg, ha betartja a heterokra vonatkozó szabályokat, történetesen a cölibátust.

valaki 2008.07.09. 12:20:56

Te beteg vagy...

Ubi 2008.07.11. 13:28:09

Igen, ez kézenfekvő, eddig nem is jutott eszembe. A cölibátus a lényeg, nem az identitás...

Aidan 2008.07.14. 18:18:50

"Mivel láttam őt, ha hiszitek ha nem. Így azóta tudom, hogy létezik az evilág felett álló POZITÍV hatalom amely képes befolyásolni az életünket olyan irányba amilyen irányba szeretnénk."

Nos, nem akarok vitatkozni, de ha már létezik, akkor szerintem se nem pozitív, se nem negatív, mert a kettő együtt alakítja a világot, maga Isten így nem lehet csak az egyik. Érted, fekete nélkül nincs fehér. ;)
süti beállítások módosítása