vízió vagy revízió

 2010.05.27. 12:40

A választások után gondolkoztam azon, hogy összeírom mit is szeretnék elsőre az új kormánytól. Kettős állampolgárság, parkolási cégek megszüntetése és megbüntetése, saját média személyiségek beültetése a jelenlegi halálra unott személyiségek helyett. Itt Stohl bucit említettem volna meg, ugyanis személy szerint én már nagyon unom, hogy minden feladatra őt kell beosztani. Tudom, hogy akinek nem tetszik az nem nézi, én sem tettem, de hihetetlenül idegesítő volt a fejét látni szinte mindenhol, holott egy tehetségtelen beképzelt ripacs. A blogbejegyzésemből nem lett semmi, ellenben a reményeim sorra kezdenek megvalósulni. Örömmel látom:) A parlament vitája a kettős állampolgárságról olyan néhány óra volt annak aki nézte, hogy igazán nagy boldogság töltötte el a lelkét. Igen, erre az országgyűlésre várt ez az ország 60 éve! Tegnap pedig el is fogadták a kettős állampolgárságot, így az  a nemzettársunk akitől elvették annak idején, most jogosan visszakaphatja ha igényli. Érdekes a 3 nemmel szavazó... Ezek az emberek tehát végérvényesen kiírták magukat a magyarság sorai közül. Lehetett hazaárulózni őket addig amíg ez ki nem derült, de tegnap kiderült, hogy ezek nem hazaárulók. Hazaáruló az aki elárulja a saját hazáját. Tegnap a magyarok igennel szavaztak. Aki nemmel szavazott,az nem magyar. Ez ennyire egyszerű. Szlovákokról pedig annyit, kéretik elgondolkozni azon, mi fog történni ha megvonják azoktól a szlovák állampolgárságot(egyáltalán mi a fene lehet az??) akik felveszik a magyart. Tehát, lesz 250-300.000 magyar állampolgár a Felvidéken... munkahellyel, ingatlannal, társadalombiztosítási kártyával, történelemmel... Kár is ezt ragozni, én már behűtöttem a pezsgőmet. :) Amúgy nekem az a kedvencem amikor szlotákia arról értekezik, hogy Magyarország beavatkozik a belügyeibe... kérem szépen, ki játszik itt államot az államban? Mindegy is, csodálatos időket élünk meg napjainkban:)

Székely himnusz is egy olyan pillanata volt a parlamenti közvetítéseknek amelyet érdemes sokszor visszanézi a neten. Rendkívül felemelő és szívszorongató. Köszönet érte a Jobbiknak! Apropó, van ez az ember aki Martensban volt. Vele a következő a probléma. A nemzeti oldalon mindannyiunknak meg van a maga feladata. Neki is. És az nem ez. Nem az a baj, hogy Martensban van a parlamentben, hanem az az eszemiség amit a Martens sok embernek jelent. És az az eszmeiség ha tetszik ha nem, nem való az országgyűlés épületébe. Nem is értem miként kerülhetett be oda, egyáltalán miért engedi meg a vezetés ezt a fajta hangnemet? Vagy netalán ő maga miért nem képzi magát pedagógussal vagy olvas többet? Komolytalanná teheti a legfontosabb ügyeket is, figyeljenek rá oda nagyon Vonáék. Olyan ez mint Pelczné beszólása a választások előtt. Azt sosem fogom elfelejteni neki. Számomra ő onnantól láthatatlan lett.

A másik a Nemzeti Színház igazgatói széke. Igaz is meg nem is. Novák ezzel a megjegyzésével 2 dolgot ért el. Először is "buzizással" vádolták meg, másodszor pedig felhívta a figyelmet erre a dologra. Nem Alföldyvel van a gond, egyszerűen nem való oda. Az élet más területén, esetleg egy másik színházban remekül végezhetné a dolgát, de be kell látni, az a szellemiség amit ő képvisel nem való a Nemzeti Színházba, abba a színházba amely a nemzet színháza. Nem a mássága a probléma, de gyakorlatilag mégis, remélem érthető.

Egyház. Felháborodtam azon, hogy a pápa korunk legnagyobb problémájának tudja be a homoszexualitást. Nem a homoszexualitás a probléma, hanem az, hogy tele van pedofil ügyekkel az egész szervezet, ráadásul ezekről nem elég, hogy hallgattak, még tussolták is, ráadásul ő maga személyesen. Ez az ember a szememben megbukott mint egyházfő. Ezenfelül megbukott mint ember is. Nem kiállni kell mellette hanem leváltani. Ennyi. II. János Pál egy tiszta tekintetű ember volt, Benedek egyáltalán nem ilyen, elejétől lehetett látni. Egyébként pedig a pedofília és a homoszexualitás nem egy és ugyanaz. Pedofília egy betegség, a homoszexualitás pedig egy állapot. Az egyiken lehet változtatni a másikon nem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr982035327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása