(meleg) (magán) (szféra)

 2009.05.22. 17:52

Van valami nagyon érdekes abban, ahogyan próbálják mesterségesen fenntartani ezt az árkot amelyet úgy hívnak: jobboldal,baloldal. Véleményem szerint ilyen nincs. Hazánkban ha valaki azt mondja magáról, hogy baloldali, az a jelen álláspont szerint Fidesz-szavazó. Ha valaki azt mondja magáról, hogy jobboldali, ő pedig egyedül csak egy olyan pártra szavazhat amelyet a közvéleményben szélsőségesnek aposztrofálnak. Ott van a legnagyobb probléma ha valaki baloldalinak mondja magát és emeszpére ikszel. Sajnos az a sokat hangoztatott 40 év "áldásos" hatása ez az egész, amikor a társadalmat minden normális informálódástól megfosztották, és ostoba sosem létezett hamis eszmékkel töltötték tele a fejeket az egyetemekben, iskolákban. Utoljára Magyarországon baloldali párt a Szociáldemokrata párt volt. Nos, ezt a pártot az a szervezet szüntette meg, iktatta ki a közéletből, aki utána külföldi irányítású bábkormánnyal levezényelt diktatúrát honosított meg. 89-ben ebből a szervezetből szerveződött ki az a réteg, amely ma baloldali pártoknak próbálja magát eladni. Én egyedül azt nem értem, hogy ezek a társadalmi feszültségek amik ma jellemzik a közéletet, miért nem fordultak elő Viktorunk regnálása alatt? Miért nem kellett 4X annyi rendőrrel védeni a meleg felvonulást mint napjainkban? Miért lehetett úgy kimenni megemlékezni, hogy nem motoztak, nem lőtték a szemünket, és nem botoztak meg? Miért van az, hogy mesterségesen gerjesztett indulatokkal manipulálva, utánna egyedüli megoldásként magukat mutogatva hülyítenek mindenkit? És megint a kisebbségeket próbálják kijátszani a többségi társadalom ellen. Ennek semmi értelme nincs. Ez a Magyar Gárda még az égvilágon semmilyen kegyetlenséget nem követett el, mégis azonnal őket rángatják elő mindenre. A valódi bűnözők meg a rasszista-kártya lapjai mögé bújva röhögnek ki bennünket.

Olvastam, hogy fővárosunk polgármestere mesterséges dugókat akar létrehozni. Azonnal adok is neki néhány költségsporoló tippet, ez úgyis jól jön a válság idején: nem kellenek mesterséges dugók! Miért is nem? Mert rengeteg van belőlük jelen is a fővárosunkban, úgy hívják őket összefoglaló néven, hogy : 4-es metró projekt. Évek óta nem lehet tőlük közlekedni, mesterséges dugókat képeznek, és teljesen feleslegesek.

Néztem a 200.001 reklámfilmet. Honfitársaink közös történelemmel. Igen, ez így van, valóban van közös történelmünk. De ha számukra ez kimerül abban amit a filmben látni, ez nagyon sajnálatos. Ugyanis valóban van közös történelmünk, de ez nem ebben merül ki, amihez ennek az országnak akkori idegen érdekeket kiszolgáló kormányának volt köze. Nem a magyarokhoz. Írnék itt Horthyról, de már sokszor megtettem, akit érdekel nézze vissza. Nem ellenségek, hanem társak. Ez is így van, nekem is van egy szerelmem, párom, barátom, társam. Itt viszont Fankadeli új zenéjére szeretnék reagálni, miszerint a refrénjében erre a mondatra azt válaszolja: csak a gyermeket stírölik... Kedves Fankadeli: amennyiben úgy ítéled meg, hogy a homoszexualitás egyenértékű a pedofíliával, ebben az esetben nagyot csalódtam Benned. Ugyanis nem így van. A pedofília elítélendő dolog. A homoszexualitás viszont nem az. És a latexban való vonaglás is egy olyan dolog, hogy azt Te nem láthatod. Csak feltételezheteted. De ebben az esetben viszont se Neked, se másnak nincs ahhoz köze, hogy ki miben vonaglik otthon. Ez ugyanis magánszféra, ami csak azokra tartozik, akiket beavatnak ebbe a körbe(már ha érted mire gondolok). A másik magánéletén való csámcsogás a búlvárlapok sajátossága, és a búlvárlapok olvasó és célközönsége nem igazán egyezik meg a nemzeti konzervatív értékrendet magukénak valló emberekkel. Tehát se Neked se nekem nem szól a búlvármédia. Valószínű, hogy Te a felvonulásra gondoltál, a meleg parádéra, erről is leírtam már a véleményem, felesleges újra leírnom. Olvassa vissza ezt is az akit érdekel. Fontos leszögezni, hogy én itt nem támadási szándékkal fogalmaztam meg ezeket a gondolatokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr321137809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debray 2009.05.29. 13:38:35

Jól elvagy a magad világában. Akadnak hozzád hasonló öngyilkosságra hajlamos emberek. Kígyót melengetsz a kebleden. (Nem a magyar öntudatoddal van baj.....)

debray 2009.06.09. 06:53:40

A molotov koktél meleg klubra dobálásáról ezek szerint nem hallottál. Sem a gay pride parádékon történt attrocitásokról. Milyen meleg vagy te?

LMBTsiparty 2009.09.10. 11:21:17

Sziasztok szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt az oldalt!

www.lmbtsiparty.hu/
süti beállítások módosítása