anális szex és a demokrácia

 2009.01.16. 19:41

Ismét volt balszerencsém beleolvasni a nemzeti oldal népszavájába, pusztán annak köszönhetően, hogy a televíziózás itthoni arcai közül a nagyon kevés hitelesnek mondható arcának egyikét tették a címoldalára. Pörzse Sándorról van szó. Pörzse Sanyi tipusú emberekkel kellene megtölteni a médiákat, és semmi gond nem lenne. Olvasom, hogy még többet szeretne tenni a köz-ért. Mindent bele Sanyi! Pörzse Sándor eddig amibe fogott, azt tökéletesen megcsinálta. Ha nem ódzkodna olyan nagyon a politikától, én eltudnám képzelni őt bent a parlamentben is. Sok sikert neked Sanyi, Isten melletted áll!

Viszont maga a nemzeti oldal népszavájának vezércikke egészen egyszerűen már tényleg a szánalmas kategóriából is kilóg. A kedvenc mondatom benne a következő volt: a demokrácia legfontosabb aktusa, a szavazás. És mindezt abból az elvből vezérelve, hogy a galád szélsőjobboldal elvette a választók kedvét ettől. Pedig jó dolog is ez. A demokrácia is amiben élünk(ugye bencsik úr?), meg persze a hozzátartozó szavazások is. Mert azok a demokráciánk legfontosabb aktusai. Hoszzú percekig tartó röhögőgörcsöm után, végül is lehet, hogy igaza van. Gondoljunk bele: amióta szabadon lehet szavaznunk, 4 évente élünk az aktusok lehetőségével. Nem igaz? És néhány értékelhető dolgot kivéve eddig minden ilyen 4 évben ezeknél a fontos aktusok után,  valóban jól megb...ttnak érezhettük magunkat. bencsik szerint ez jó dolog. Nem úgy mint a Novák előd, aki egyszemélyben erkölcsősze a megba...atásunknak, és elintézi, hogy ne kéjelegjenek a szavazópolgárok az urnáknál. Ez a hapsi egy rossz bohóc. Olvastam én is kurucinfón, hogy egyre fogyatkozik az olvasótábora. Természetesen a Pörzse Sanyi kell  címlapra, hátha eladhat így néhánnyal többet. Ha ebben az országban ha valódi jobboldali kormányzás lenne, ez az szennylap úgy tűnne el, mint a hajdanán szépreményű munkásőr újság...óh, direkt úgy akartam lezárni ezt a bekezdést, hogy kivezetem az utolsó mondattal a bencsik témából, de ez sajnos nem így lett...aki érti érti....

Olvastam a Magyar Meleg Blognak helyet biztosító balliberális médiumfelületnek tartott hírportálon a hírt ( :))) ) , mi szerint egy vidéki városban rimánkodnak a teszkóért, de már egy lidli is megfelelne. Aztán meg a másik hír, romokban a gazdaság. HÁT MIT VÁRUNK??? LIDLI KELL MEG TESZKÓ! Megnézném kik írták alá azt a papírt... érdekes lehet.

Többen kérdezték miért nem írok a világpolitika eseményeiről többet. Azért mert véleményem szerint háború felé közeledünk. Amikor ilyen dolgok megtörténhetnek és ezt az egész világ szótlanul nézi, ott háború közeleg.... Ideje lenne szeretetet tanusítanunk minden embertársunk felé. Mert rossz vége lesz...

 

Címkék: énblog blog politika magyar meleg konzervatív

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr49882343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása