Köszönetemet szeretném kifejezni a pozitív töltetű beírásokhoz amiket kaptam. Jól esett, tényleg köszönöm.

 

Legutóbb a benzinkúton belelapoztam a nemzeti oldal népszavájába, amely "demokrata" néven próbálja eladni magát. Főszerkesztője vezércikkében éppen arról álmodott, hogy Haider özvegye kizárólag csak nekik volt hajlandó nyiltakozni... És mivel mostanában sikk lett ezzel megvádolni politikusokat, Magyarország jól vigyázzon Orbán Viktorra. A főszerkesztő szerint Orbán Viktor meleg? Tényleg elhitte bárki is, hogy Haider özvegye a világon kizárólag csak egy csőd szélén álló szomszédos ország egyre kevesebb olvasótáborral rendelkező jelentéktelen lapjának fogja majd elmondani azt, hogy az ő férjéről bizony az a sok 100 fénykép, hogy ő melegbárokban(!!!) fotóztatja(!!!) magát csak fotomontázs? Tényleg van olyan ember aki képes 500Ft.-ot belerakni a főszerkesztő zsebébe ezekért a semmit nem érő információkért? Egy alapvető különbség azért mégiscsak van a népszava meg az említett lapokba foglalt valami között(az újság nem itt kezdődik): a népszava sokkal hasznosabb. Hogy miért? Nos, a népszavával lehet ablakot pucolni, illetve remekül illik a krumplitartó műanyag vödör aljába. A másik még erre sem jó. Már a megjelenésekor használhatatlan mindenre.

Ha senki nem hitte volna, akkor a kisebbségek álma valóra vált! A rabszolgák immáron minden értelemben felszabadultak. Erre mondta egy ismerősöm, hogy képzeljem el, hogy itt egy Kolompár féle ember lehet 50 év múlva az elnök...hát azért van kis különbség a kettő között. Ide a társadalom legalja nem rabszolgának lett behurcolva erőszakkal. Most nem Obamát bántom, de tévedés ne essék, a tengerentúlon is a sötét bőrű kisebbség vezeti a bűnözési statisztikákat szintén ugyanúgy mint itthon. Tényleg, erről miért nem közöl senki sem adatot? Ha nem létezik cigány bűnözés, akkor hol vannak a fehér emberek a magyarországi börtönökből? Persze vannak ott, de nézzük csak meg a pontos adatokat...kiből mennyi van? Ugye? Egy idős néni mesélte nekem, hogy a férje(bottal jár) a Móricz Zsigmond körtéren fényes nappal nekinyomták a falnak a cigányok és addig fojtogatták amíg sikerült szerencsétlen öregtől elvenni 2db csekket...(telefon és közös költség csekkek, pénz nem volt...). Azon gondolkoztam, hogyan magyarázzam meg neki, hogy lényegében ami megesett vele(is) az egy nemlétező dolog és még véletlenül se kerüljön rasszizmus vádjával Nürnbergbe, ne használja a cigánybűnözés szót? Esküszöm, mintha elment volna az esze mindenkinek itthon. Elítéltem a skinhead mozgalmat régen. Már amikor még beszélhettünk olyanról, hogy skinhead mozgalmak. És hol tartunk ma? Keresem a járműveken a szememmel, hogy merre látok igazán morcona külsejű, félelmetes tagbaszakadt kopasz állatokat...akik mellett biztonságban érzem magam...nem elképesztő ez? Kifejezetten azt kértem a Jóistentól az egyik nap is, hogy az a két méteres igazán elborúlt arcú srác ugyanott szálljon le ahol én, és lehetőleg minél tovább együtt tudjak vele utazni...mert nyugodtan tudtam olvasni így a járművön. Na, ebbe gondoljon bele mindenki. Ha ő ott lett volna amikor a 200 Ft.-ért a cigánygyerek elkezdett engem köcsögöznibuzizni mindenki füle hallatára akkor ő nem ment volna odébb(mint ahogyan mindenki más megtette...). Sőt, ha ő ott áll néhány méterre tőlem akkor a megállóban, akkor a cigánysuhanc oda sem mert volna jönni hozzám... Egyre jobban gyűlölöm a budapesti életet. Ennek a kormánynak az egyik legnagyobb bűne az, hogy anarchiát engedélyezett hallgatólagosan az utcákon. Ha valaki kimegy és gyurcsánytakarodj-ozik, azonnal igazoltatják és viszik el. De ha valakit kirabolnak a cigányok, az nem baj mert ők a hátrányos helyzetű kisebbség. Az ember esze megáll. Én nem segélyből élek. Lehet, hogy ezért nem lakom családi házban és járok Hammerrel? Mindenki tudathasadásos? Vagy csak nem mernek szólni mert akkor szélsőségesség vádjával illetné őket a többségnek mondott társadalom? Mintha ebben az országban majdnem mindenki agyhalott lenne. Szomorú ez.

Nagyon sok kérdés fogalmazódott meg bennem az elmúlt napokban:

Hogyan lehetséges, hogy néger elnököt akar magának a világ legnagyobb hatalma?

Ha nincs cigánybűnözés, akkor a kurucinfón miért minden 15 percben felkerülő hír szól arról, hogy mégis van?

Orbán Viktor nem szeretne tényleg miniszterelnök lenni újra?

Ha gazdasági gondok vannak, miért kell a közalkalmazottak közül azonnal selejtezni, de a segélyezési rendszer szent és sérthetetlen marad?

Horváth Ágnes az egészségügyben nyújtott garázdálkodásai után komolyan gondolja, hogy ő egy szórakoztató jelenség egy kereskedelmi tévé szórakoztatásra hivatott műsorában?

Egyáltalán szórakoztatnak ezek a szórakoztatásra létrehozott műsorok bárkit is?

Kölcsey levelezése az inasával miért zárolt anyag? :)

Ha a külföldre szakadt himnuszéneklő honleányunk kisöcse a televízió sztárcsináló műsorában felemlítik nővére giccsparádéját és megszégyenülését akkor miért van ezen meglepve és gondolja, hogy ez a történet nem illik az említett műsor színvonalához? Miből gondolja, hogy ő beleillik? Abba a műsorba egy ember illik bele. Fridi. Aki nagyon jól megmondta a himnuszról amit megkellett. Átkéne alakítani a műsorszerkezetet, Varnus Xavért beültetni mellé, és ilyen tényleg olyan emberekkel akiknek soha semmi lehetőségük nem lenne rivaldafénybe kerülni mert az életkörülményeik olyanok, hogy saját energiájukból nem juthatnak el a világot jelentő deszkákig, hisz híres rokon, ismerős sincs se közel se távol(ezeknek a kritériumoknak tökéletesen megfelel Király Viktor ugye....khmmmmmmmmmm), tehát ők ketten ott ülnének és emberek jönnének be énekelni...ők pedig egyszerűen csak véleményeznék őket. Az első helyezett Varnus előadást hallgathatna ajándékjeggyel, a második és a harmadik helyezett pedig Fridi éppen aktuális vagy leendő műsorába ülhetne be ingyen nézőnek. Ennyit a megaszarról. Olyan mint a Haider özveggyel kizárólagosan interjút készítő papírlapgyűjtemény....szánalmasan hazug giccsparádé.

 

Címkék: énblog blog politika megasztár magyar info meleg friderikusz kuruc megmondás xavér varnus

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr90756310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci 2008.11.13. 21:23:38

Kölcsey biztos megírná, ő bátor ember volt... legfeljebb zárolják a levelezését. ;-)
süti beállítások módosítása