Tomcat for president

 2008.09.21. 21:35

A tegnapi napot a legjobban Tomcat foglalta össze, ha jól emlékszem a Hunhiren olvastam az írását. Sokat gondolkoztam ki lehetne ideális vezető. Jelen pillanatban én úgy látom, Ő. Ennél jobban és tisztábban nem lehetett látni a tegnapi eseményeket, mint ahogyan azt ő leírta. Tomcat for president! De most félre a tréfát, ugyanis a tegnapi nap egy igen sötét nap volt a nemzeti oldal számára. Véleményem szerint teljesen el lett rontva az egész, és ha mindez nem lenne elég, akkor a zűrzavart csak növelte Dósa lemondása. Természetesen ő is azért távozott mert köze volt a nemzetbiztonsági hivatalhoz... érdekes módon majdnem mindenkinek köze van a nemzetbiztonsági hivatalhoz. A paranoia már lassan teljesen ellep minket emberek! Álljunk már meg egy pillanatra! Természetes dolog, hogy ezen az oldalon vannak olyan (lehetnek...) elemek akiket az éppen ellentétes politikai oldalon álló regnáló hatalom küldött infomációszerzés céljából. De amióta világ a világ, ez mindig így volt a háborúk idején. De, hogy mindenkit ügynöknek kiáltsunk ki aki nekünk nem tetszik, ez már tényleg sok. Most ebből az egész rendezvényből a cigányok jöttek ki egyedül jól, ráadásul ezzel a piár-fogással, hogy a történelmi zászónkat jelképesen kimosták a rátapadt vértől, ez már tényleg elképesztő. Az index mutatja a videóján, hogy karatézni jött a sötét szemű cigánygyerek a gárdistákkal... RENDET KELL TENNI VÉGRE! Most olvastam, hogy megint tüntetni akarnak azok akik azt gondolják magukról, hogy ők a baloldaliak. Kérem szépen... két éve ha a Ferencük azt mondta volna, hogy ez a beszéd miatt ő nem vállalja tovább ezt a cécót és lemond, minden rendben lett volna. De nem így volt. Szemeket lőttek ki, és ártatlan idős emberekre rontottak rá lóval a hatalom kézivezérelt emberei. Most meg álszent módon a békéért tüntetnek? Meg az intolerancia ellen? Kisebbségek mellett? Jól megkeverik ezt a szart amit kisebbségi kártyának mondanak, az ostoba buta cigányok meg vevők erre. Úgy kell ez az ostoba cigány réteg a nulla támogatottsággal rendelkező szdsz-nek mint egy falat kenyér. Meg is fogják kapni tőlük a szavazatokat. Most a kormány szeretné eljátszani azt, hogy tüntetget. Gyakorlatoztatja az erre alkalmas embereit. Aki nem tudná kik ezek, nézze meg az index videóját. Még az index sem tudott összehozni ennél értelmesebb arcokat abból a tömegből, akkor pedig nem nehéz elképzelni milyenek lehettek a többiek.

ui: ha tényleg igaz az, hogy rendőrök rálőttek a templomra...ha tényleg megtörténhet ilyen ebben az országban...erre nem találok szavakat. Csak egyet mondhatok: nem evilágra való az az ember aki ilyet tesz. Ilyet cselekedet volt a tetőről lőni a saját honfitársaira '56-ban. Vagy keresztény papokat erőszakkal rávenni arra, hogy olyan keresztet csókoljanak meg amibe áramot vezettek(kommunista kínzási módszer rákosi idején Budapesten). Semmi olyan cselekmény nem történt tegnap este ami igazolhatná ezt a lépését annak a rendőrnek(vagy nem tudom mi lehetett az illető), hogy ezt cselekedje egy Szent hellyel! És ez akár zsinagóga is lehetett volna, ugyanígy felháborodnék. Mert bizonyos embereknek az is egy szent hely. Ilyet egyszerűen ember nem tesz! Nem! NEM!

 

Elkeserítő, hogy engedtük mindezt idáig jutni. Minden oldalról.

Címkék: énblog blog politika magyar tüntetés meleg roma cigány ostoba tomcat kommunista gárda rendzavarás

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr82674885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avus · http://avus.blog.hu 2008.09.22. 22:45:02

Magyar Meleg. Vajon a Bombagyáron milyen néven kommentelsz? Miért van olyan érzésem, hogy az itteni nickeddel nem mersz? :)

Mellesleg bárcsak a melegek elleni agressziót is ilyen bőszen el tudnád ítélni, akkor komolyan is lehetne venni ezt a zavaros gondolatkupacot, amit a blogodnak nevezel.
süti beállítások módosítása