Hegylakó kurucok

 2008.08.18. 16:53

Az embernek annyira rossz hangulata van ha nemzetiként aggódik a jelenlegi olimpikonjaink aranyai felől a pekingi olimpián...nagyon lesújtó és szomorú. Mintha tényleg ennyire összeesett volna a magyarság, amit én képtelen vagyok elhinni. Valami hatalmas átok dolgozik az elmúlt évtizedekben nemzetünk fölött, ami ellen a gyógyírt sajnos még nem leltem meg. Mindeközben a politikai helyzet is ugyanolyan moslék mint eddig volt, azt kivéve, hogy valami érdekesség mégis van: újra készen állnak mindenki imádott kurucai, Szilvásy meg gondolom eszi a kefét. Annyira belemerültek a kuruc vadászatba, hogy észre sem vették mennyi mocskos antifasisztának hazudott fasiszta oldal lett hirtelen. A hír tényleg igaz, a kuruc valóban újra működik.Hogy ez most jó lesz-e vagy sem, kell-e tényleg az, hogy polgárháború felé sodródjunk az ide-oda való sárdobálástól, ezt majd a kedves társadalom eldönti önnönmaga. Mivel én a békés megoldások híve vagyok, ezért nem igazán osztom a kurucinfó véleményét sok mindenben. De ugyanakkor tény, hogy azt sem lehet bűntetlenül, hogy az ellenoldal ennyire elkanászodjon! Most akkor vagy elhallgat a kuruc végleg, ám vele együtt minden másikoldali fasisztoid honlap is, vagy pedig tényleg működik mindenki úgy ahogyan gondolja, de akkor tegyék lehetővé, hogy az átlagember megtudja magát védeni az utcán ha arra kerül a sor. Ez egy olyan állapot amely felett nem lehet szemet hunyni. Annyira hiszterizálva van a közélet, hogy tényleg egy puskaporos hordón ülünk amely bármitől berobbanhat.  Hogy a társadalom valóban vevő lesz-e erre a fajta politizálásra amelyet a kurucinfó képvisel ismét, majd kiderül. Szerintem mielőbb lekéne higgasztani mindenkit, és új alkotmányt, egészen pontosan visszaállítani a régit, aztán normális választásokat, vadonatúj embereket a törvényhozásba tenni. És a nemzeti minimumot meghozni. Aminek megszületése után nem lenne pardon. És nem gyűlölni mindenkit, hanem összefogni és együtt építkezni, együtt fejlődni egy egészségesebb nemzet irányába. Sajnos erre sem tudom a pontos receptet. De egyet tudok. Én személy szerint gyűlölöm már ezt a mérhetetlen gonoszságot amely szülőhazám ezerféle részéből sugárzik ezerfele. Mikor tudunk már végre mosolygó embereket látni az utcán? Mikor lesz végre boldog-e nép? És mikor jön már el végre a rendszerváltás? Ez a 18 év tényleg megmutatta, hogy a politikusaink mennyire nem érnek semmit. Csak miközben ezen rágódunk, közben az ország tönkremegy. Nézzük csak meg mivé lett Európa legszebb városa, Budapest...egy koszos,büdös putrivá. Undorító. A világtörténelem legdrágább metrójával együtt, amely még el sem készült, de majdnem annyit költöttek rá, hogy ennyiből egy erdélyi revizió után helyre tehettük volna az összes vármegyét Erdélyországban. Ezzel sem foglalkozik senki.  Most már csak két nap, és megkérhetjük a Szűzanyát, hogy járjon közben értünk a Jóistennél, és Szent István országát segítse meg, támassza fel ebből a sötét veremből mielőtt nem lesz túl késő. Ámen.

Legutóbb mikor megnéztem a Batmant, elhoztam egy UNIT nevű újságot a moziból. Ez egy ingyenes kiadvány. Gondoltam átlapozom a mellékhelyiségben, hátha segít nekem bélműködésem fokozásában, de ahol kinyílt és amit ott olvastam, nem akartam hinni a szememnek. Egy cikk van benne a vízről hazánk földje alatt a mélyben, és mekkora üzlet is lesz ez majd egyszer valakiknek, de a lényeg a cikk elején van. Mivel ilyen írtózatos mennyiségű édesvízkészletünk van, ezért Árpád apánk mégsem volt akkora lúzer mint gondolnánk(szó szerinti idézet a cikk bevezetőjéből). Lúzer??? Gondolnánk??? Ki gondolja Árpádot lúzernek? Mi ez az ostoba baromság? Ki a fene írta ezt? És az aki írta, mit képzelt magáról? Most tényleg egy hihetetlenül visszafogott megjegyzést fogok tenni, abszolút nem olyat mint amilyet valójában megérdemelne az a valaki: te vagy a lúzer kishaver, meg az aki engedte papírra kerülni ezt a hülyeséget, hogy aztán több ezer ember ingyenesen olvasva a lapot, elgondolkodjon arról, hogy tényleg lúzernek tartja-e a honfoglaló magyar vezérünket. Gondolkozzatok már el, ti, akik újságcikkeket írtok! Hát ne utáljátok már ennyire saját magatokat! A fenébe is már....

 

jelen pillanatban a kurucinfó újra elérhetetlen...a mostani idő 18:15. Vajon ennyire sokan hívták volna fel a Szilvásyt?

Címkék: énblog blog politika homoszexualitás magyar bulvár magyarország meleg kuruc fasiszta antifasiszta kurucinfó kuruc.infó

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr1621622

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: book a cab UK 2018.11.30. 20:13:49

A világ 10 legszebb vasútvonala - Gretta

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

avus · http://avus.blog.hu 2008.08.19. 18:33:31

Lássuk mit ír a kurucinfó...

"A Magyar Önvédelmi Mozgalom minden bal- és jobboldali - egészséges! - heteroszexuális embert vár az összefogás jegyében a Hősök terére, akiknek elege van az országunkban uralkodó káoszból!"

Magyar Meleg, nem szar érzés, hogy a nemzeti oldali haverjaid ennyire számítanak rád?
süti beállítások módosítása