A mai nap éles példája annak, hogy milyen is ez az egész rendszer.

Ez a rendszer, vagy ha úgy tetszik, az elmúlt 20 év ma (most ezekben a percekben) megsemmisül. Az a minimum, hogy Szigeti és a haveri köre repül onnan ahol van. De hol vannak a közjogi méltóságok? Mit gondoljanak az emberek, hogy mégis mi folyik itt? Kinek a felelőssége ez és miért nem történik semmi?

Én a királyság mellett döntök. Amit itthon demokráciának hívnak, nem érdekel.  Ez már nem csupán szánalmas és szomorú, hanem már egyenesen a történelem szemétdombjára való.

Vissza a királyságot.

Eredmények:

Az LMP-t több mint valószínüleg a melegek tették be a parlamentbe. Ha elismerik ha nem.

Ibolya kivonul a csodás ruhakölteményeivel egyenlőre még nem tudni hova immáron mentelmi jog hiányában...lehet, hogy csíkosra vált...bár az kövérít állítólag...

Viktort fantasztikus látni ismét miniszterelnöknek. És igaza volt. Az ország felépítésében, újjáépítésében mindenkire szükség lesz. Mindannyiunkra. És én azt mondom tegyük meg. Építsünk együtt egy szebb jövőt, egy boldogabb országot, egy gazdagabb közösséget. Itt az idő.

És bizakodásra ad okot a közel 70% nemzeti szavazat. Ez tényleg egy szebb jövő kezdete lehet! Hát tegyük meg, hogy így legyen. Mindannyian az életünk magunk területein. Együtt. Gratulálok a magyaroknak. Végre ismét jó érzés lesz magyarnak lenni:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr861913230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása