Kérdezték miért nem írok többet a választások közeledtével. Ugyan minek? Ha normális konzervatív gondolkodó ember ma körülnéz, ugyan mit lát? Az egyik oldalról zsidókomcsi bérenc lett a Pörzse Sándor, a másik oldalról pedig hazaáruló lett a Wittner Mária. Az egyik azért mert belépett a Jobbikba, a másik meg azért mert elvállalta a Fidesz felajánlott képviselőjelöltségét-ami eddig is megvolt neki. Ugyan miért lenne emiatt hazaáruló? Könyörgöm, ez a sok "nagymagyar" aki osztja az észt a neten, gondolkodjon már el kiről írogat! Wittner Máriát lehazaárulózni egy olyan mértékű skizofrénia amit én életre szóló elzárással büntetnék. Véleményem szerint a jelenlegi Magyarországon található pártok egyike sem tudja képviselni rendesen az úgynevezett " Magyar Ügyet". Itt a mindent érintő teljes összefogásra lenne szükség, a nemzeti oldal egységbe kovácsolása és megtartása lenne a fő cél, ez egyedül az ország felemelkedésének kulcsa. A teljes nemzetünk egységes léte az elsődleges feladat. VEGYÜK MÁR ÉSZRE, HOGY A MEGOSZTOTTSÁGUNK FENNTARTÁSA A CÉL! Ez ellen kell felvenni a harcot! Ezt kell megértetni a teljes társadalommal, hogy csak és kizárólag EGYÜTT sikerülhet levetkőznünk a "balkáni" jelzőt országunkról. Olvastam, hogy a Patrubány féle szervezettel kötött együttműködést a Vona. Szerintem ez egy hibás lépés volt, mert Patrubány egy elég sötét figura, akinek rengeteg ember véleménye szerint sincs helye a Magyarok Világszövetségének elnöki székében. Ez az ember sokkal többet árthat Vona Gáboréknak mint használhat. Ezerszer inkább a Bencsik mint Patrubány. Ugyanakkor a Fidesz gesztusa a (S)Hit Gyülekezete felé is egy hasonlóan megmagyarázhatatlan és teljesen érthetetlen lépése volt. Erre is minek volt szükség? Sándor Németh vajon mi jót tehet hozzá a Magyar Feltámadáshoz? Mikor ő abban érdekelt, hogy legfeljebb itt magyar kinyúlás legyen, csúnya szóval élve. Szóval annyira elegem van a politikából, hogy inkább nem kívánok állást foglalni. Nem nagyon látom értelmét. A megosztottság saját magunk által történő fenntartása örök alváshoz vezet. Ezt kell felismerni végre tényleg. Minden nagy politikai erőnek aki valóban az ország, és a benne élő emberek, állampolgárok érdekeit nézi, a teljes társadalmat kellene megszólítania. A teljes társadalmat, mindentől függetlenül. Egy új Szent István kellene. Aki ezen most felhördül, annak javaslom Szent Istán királyunk intelmeit olvasásra amit Imre herceghez írt, abból is a Vendégek befogadásáról és gyámolításáról szóló fejezetet. Igen, ez az ami 1000 évig egybetartotta a Szent Korona lakosságát. Ezt nem szabad elfelejteni!

Más: Nálatok vannak-e dílerek? Ván-e nálatok alkohol? Mert nálunk van Kossuht-díjas Lovasi... nem, ez nem a Mórickában jelent meg, hanem még pénzt is kapott mellé. Biztos megérdemelte, szerintem nem.

Király András? Hát ez is egy érdekes történet. Én nem mondtam volna le a helyében. Ugyan miért is kellett volna? Tett bármi rosszat is? Semmit. Ezek olyan dolgok amiket szabad emberként szabad országokban megtehet az aki akar. Kinek nem tetszik ez és miért nem tetszik? Erről az az eset jut az eszembe amikor egy ismerősömet még évekkel(sok-sok évvel) ezelőtt a barátja nyílvánosan megverte, mert lebuzizták, aztán este meg ott könyörgött az ajtaja előtt, hogy adjon neki még egy esélyt, hisz csak a társadalom erős nyomására cselekedte azt amit. Tulajdonképpen még szereti őt... Na, ilyen országban nem akarok élni. Szerintem a Jobbik egy jó politikai húzásként meghagyhatta volna posztján ezt az embert. Ugyanis ebben a választásban a melegeket teljesen elfelejtették. Ha lenne eszük a pártoknak, akkor megpróbálnának alternatívát nyújtani ennek a közegnek. Túlnyomó része értelmiségi. Vagy legalábbi olyan helyen van, hogy ha megszólítva érzi magát, akkor tud tenni a közös célért- nyugodt,békés, szeretetteljes Magyarországért-buzizás, köcsögözés, hazaárulózás mentesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr41849793

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Eltépett a Jobbik szóvivője 2010.03.18. 18:22:06

Történetünk mind három főszereplője Király András. Az egyik Király András a Jobbik szóvivője volt, egészen addig még nem derült ki, hogy bizony „liberális” kilengései vannak. Szívott (mármint kábítószeres cigarettát fogyasztott- őrnagyúr)...

Trackback: A liberális Jobbikos 2010.03.18. 15:10:32

„... esti közös imádságok, Biblia-olvasások, a közös szentmisék, családi programok, közös élmények, a családon belüli szeretet, összefogás, ragaszkodás ...” - jobbik.hu Ez a „hibátlan” bevezetővel kezdődik a Jobbik szóvivőjéne...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása