Mostanában élvezet hallgatni Orbán Viktort. Az már régebben is feltűnt nekem, hogy ha érdemes hallgatni azt amiről beszél, akkor valami változás van a küszöbön. Jelen esetben nem érzékelem ezt...vagy nincs igazam? Viktorunk már tud valamit amit mi nem? Mindenesetre tényleg nagyon jól beszélt az elmúlt hetekben. Kár, hogy mindig ez volt. Sok-sok-sok jó duma, cselekvés meg az ablakban. Bárhogyan is lesz, én még mindig bízom valahol szívem legmélyén abban, hogy ismét láthatom azt az Orbán Viktort, aki 2002-ben őrületesen jó politikusként, roppant büszke módon adott hitet rengeteg embernek. Most úgy tűnik, hogy ez a hit és bizalom egyre inkább Vona Gábor felé kezd tendálni az emberek felől. Ez persze érthető, figyelembe véve az "ellenzék" ténykedését az elmúlt években. Vona Gábor tényleg egy remek ember, bár Horthy-féle nagyságokba nem emelném őt mint ahogyan tette azt 1-2 netes fórum, de semmiképpen nem tartanám megkerülhető figurának. Ő lesz az az ember aki még sok meglepetést okozhat itt sok embernek. Legfőképpen azoknak akik a legjobban utálják őt, hiszen paradox módon pontosan arról beszél, hogy azoknak a népcsoportoknak, társadalmi rétegeknek kínál alternatívát, akik pontosan abból a helyzetből fakadóan, hogy ott vannak ahol vannak a társadalmon belül, igen könnynen manipulálhatóak a média által, és utasítják el adott esetben a segítséget is. Hallottam ahogy lendvai bejelnti, hogy köszöni szépen, de neki nem kellenek rasszista szavazók... Ildikó,Ildikó... Szerintem vegyél be egy nyugtatót, aztán húzzál el végre egy panellakásba isaurát nézni, vedd már végre észre, hogy fertőzöd a hazai politikai életet. Kiöregedtél, vagy, hogy fiatalosabban fogalmazzam meg, kimentél a divatból 90-ben. És ha Michael Jacksont csinálsz is az arcodból, ez a tény akkor is tény marad. Lehet hajat tépni:)

Lezajlott a meleg felvonulás Magyarországon-külföldiekkel. Nem érdekes ez? Importálni kellett a szervezőknek a melegeket? Egy ismerősöm fogalmazta meg nagyon jól ezt a felvonulás-kérdést: Nem kell nekem ahhoz felvonulnom, hogy büszke legyek magamra. Felvonulás nélkül is büszkén nőt csinálok a palimból.   Jót nevettünk ezen. De igazat is adtam neki. De ugyanakkor azt is olvastam, hogy adóemeléssel oldaná meg valami félművelt idióta a meleg-kérdést. Ő több adót fizettetne a melegekkel és a melegség nem is magánügy. Hát erről mit gondolok? Azt, hogy engem sem érdekel, hogy ki milyen oldalról szereti ha a felesége nyalogatja a heréit... gusztustalan megfogalmazás volt, tudom. (felül vagyok, szédülök, ha alul vagyok nyom az asszony, oldalról meg nem látom a tévét:) De egyrészről: én a magam nevében beszélek, igenis fizetek adót, nem is keveset mint ahogy itt minden normális magyar ember. Kíváncsi lennék az ötlet kiagyalójánál mennyi befizetést tudna az adóhivatal kimutatni. De nem is ez a lényeg, hanem, a magánélet szentsége. Ameddig engem nem lát vonaglani nyílvános köztéren, utcán, bárhol emberek között, addig ne akarjon kutakodni a magánéletemben. Nem is tette meg, tudom, de szerinte ez nem magánügy, hanem közügy. Már miért lenne az? 300 felvonuló nem képviseli az öszes homoszexuálist.  Kinek mi köze van ehhez? Mi ez a beteges vonzalom az utálat mögött, hogy mindenképpen minnél több részt látni akarnak a  meleg életből? Ha valakit ez érdekel, menjen el melegbárokba és nézelődjön, vagy szörfölgessen a trilliónyi pornósite között a homi-szekcióban. Nem lehet eleget ismételni, nem a melegekkel, hanem a médiával van a probléma. A kettő nem egy. Ezt értsék meg.

Nem mellesleg, az álmom valóra vált! Valaki rajtam kívül színtén királyságban szeretne élni, de ő az álmodozásnál tovább ment. Kikiáltotta magát királynak. Ő az I. Levente király :))) apám... ha valaki nem itt él, hanem kívülről kukkant be ide a Kárpát-medencébe, egyértelműen megállapíthatja sajnos igen hamar: ez a hülyék paradicsoma, amellett, hogy ez a leggyönyörűbb ország a világon a csodás erdélyi havasokkal, szemet gyönyörködtető felvidéki tájaival, multikulturális kikötőnkkel Fiumében:) kurucon lehet találni róla érdekességeket(mármint önjelölt királyunkról). És ha végül is nem is Leventével, de a királyság ötletet nem szabad elvetni ám. Nagyon sok gondunkra megoldást kizárólagosan egy alkotmányozó nemzetgyűlés tudna megoldani. Ezt sosem szabad elfelejteni! Mindannyian egyek vagyunk a Szent Korona oltalma alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr641384153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása