Sólyom esete eléggé ékesen példázza a hazánk testéből kiszakított, mesterségesen létrehozott, sosem létezett államok hozzáállását a mindenkori Magyarországhoz. Semmi tiszteletünk nincsen. 56 nemzete ennyit tud ma felmutatni? Ezt képtelenség elhinni. Ha én lettem volna Sólyom helyében, én katonai lépést tettem volna. Jó, tudom, nincs honvédségünk...de erre egyszerűen nem lehet mit lépni. Mint az óvodában, rohanunk az óvónénihez Brüsszelbe? Megint van egy Nagy Testvérünk aki majd jól megmondja miről mit kell gondolnunk és mire miként kell reagálnunk. Moszkva szindróma. Szégyen. Szégyen.

Megnéztem azt a dokumentumfilmet amelyből kiderült, hogy a melegség gyógyítható. Ezt elhitte bárki is? Vannak ilyen szervezetek a világban amelyek "megtért" melegeket heteroszexuálissá alakítanak. Ez egy hatalmas ostobaság. A homoszexualitást nem lehet gyógyítani. Az a tény, hogy valaki identitás-zavaros gyermekkorában, elsőnek kizárólag a saját neméből próbálkozik tapasztalatokat szerezni, aztán hirtelen rájön, hogy ő lényegében heteroszexuális, ilyen természetesen van. De ezeket az eseteket kinagyítva úgy tálalni, hogy gyógyítható "betegség" a homoszexualitás, véleményem szerint ostobaság. Nem gyógyítható. Kivétel nélkül mindegyik "gyógyult" meleg Istenre hivatkozott mind az új "életvitelénél", mind az állítólagos gyógyulásuknál. A mereven vallásos nevelés köszön itt vissza, valószínüsíthető gyermekkori fel nem dolgozott traumákkal együtt, egyszóval sokkal de sokkal összetettebb ez a kérdés mint ahogyan azt láttatni akarják. A hit Istenben nem kizárólagosan csak a vallásos nevelésű, keresztény, heteroszexuális emberekre vonatkozik. Isten mindenkit szeret aki jószándékú, tiszta lelkületű. Isten nem válogat. Egy nagyon fontos dolgot elfelelejtenek a nagy melegség-gyűlöletben: nem a melegekkel van itt a gond! A melegek elvannak a saját maguk világában, az égvilágon senkit nem zavarnak. A probléma a "másságot" magasztaló és követendő példának beállító médiumokkal van. De ehhez az egészhez semmi köze nincs annak 7%-nak az emberiségből aki születésétől fogva, genetikailag a saját neméhez vonzódik. Ha valaki egy kicsit is foglalkozott azzal a témával, hogy globálisan hogyan kell "kezelni" az emberiséget(Susan George Lugánói tanulmány könyve pl.), az megértheti ezt. Ez ellen kell fellépni. Nem a melegek ellen. Mert legalább 7% azoknak az aránya akik soha az életben nem tudnának heteroszexuálissá változtatni homoszexuális lényüket. Nem lesz angolna a békából. Remélem mindenki értette. A melegfelvonulás kapcsán én jelen pillanatban nem értek egyet ezzel az ötlettel. Mint már írtam korábban, a politika agyonfertőzte a társadalom szinte minden rétegét a polgáritól a munkásokon át, a cigányoktól a romákig, heteroszexuálisoktól a homo- illetve leszbikusokig. Először a politikát kell eltakarítani innen. Aztán lehet körülnézni milyen értéket is hagyott meg a pusztítása után. A cigányoknak a vezetőiket kellene eltakarítaniuk és máris megindulnának a romaság felé vezető úton. A melegeknek szintén a politikát kell eltakarítani a szivárvány zászló elől, mert már akkora, hogy maga a zászló nem is látszik. Az elmúlt években is ez volt a gond a felvonulásokkal, hisz az emberek többsége nem a szívárványt látta, hanem ami előtte volt... aki érti érti...

Ennek az országnak egy vadonatúj politikára van szüksége. Ez a mesterséges gyűlöletkeltés minden irányból csak kárt okoz. És sajnos ennek az egésznek az eredője a jelenlegi magyar törvényhozás épülete. Új politika. Új hozzáállás. Régi - új értékrend.

Néztem Farkas Flóriánt az Echo-n a hétvégén. Szerinte rettegnek a romák. Szerintem meg a magyarok rettegnek. Most akkor mivan?? Ez senkinek nem furcsa? Mindenki fél a másiktól. El lehet kezdeni közeledni egymás felé. Pl. kezdetnek a magyar emberek felé barátsággal közeledni, a magyarnak pedig segítenie az arra érdemes roma honfitársainkat. Nem anyagilag, az más történet. Emberileg. Emberiesség. Ez a lényeg. És ez a keresztény. De ami a legfontosabb: ez a magyar. Ez a Szent Istváni örökség egyik tartóeleme. Mert mi alkotjuk ezt a hazát, mi mindannyian. Isten áldjon minden magyar embert.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr901350914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása