érdi rémálom.net

 2009.04.30. 21:33

Olvastam egy cikket egy érdi eseményről amelyben szegény szerencsétlen roma honfitársainkat a csúnya rossz "sünök" szándékosan lelőtték, pedig ő csak a gyógyszertárba akart menni jogosítvány nélkül. Aztán megnéztem egy videót ahol egy cigányasszony ordítja, hogy félholtra verték bent a házban a szegény szerencsétlen terhes cigánylányt a galád "sünök". Aztán láttam még egy videót ahol kiderül, hogy lényegében kórházba akartak menni családostul mert beteg a gyerek... most akkor mi van itt? Miért nem súgott mohácsiviktóriácska ezeknek a szegény ártatlan Sztojkáéknak arról, hogy mit is kéne láncban hazudni a médiumok előtt? Gyógyszertárból jött a sztojka jogosítvány nélkül vagy kórházba tartott jogosítvány nélkül? Senki nem vert meg senkit sem, de sztojkáék már sírnak is mindenkinek...aztán mikor kiderül akkor meg kussolnak... igazán nem az irigység beszél belőlem, de nem bírom megállni: az én szüleim többszörös diplomás emberek, lényegében polgári foglalkozást űztek egész életükben, elméletileg a polgári középosztályhoz lehetne őket sorolni. Hogy miért is írom ezt le? Csupán azért mert egész életükben ketten együtt nem kerestek annyi pénzt, hogy egy olyan házban tudjanak lakni mint amit lehetett látni az érdi felvételeken. sztojkáéknak erre mi az ördögből tellett? Valahogy érdekes módon amikor az egyik rokonom 35 ezer forintos bírságot kapott az adóhivataltól, és nem fizette be (felelőtlenségből...), majnem 2 milliót hajtott be rajta az állam, pedig nem igazán éltek fejedelmi körülmények között, ám ezt az adóhivatal nem vette figyelembe. Ezt az érdi kis vityilót például sztojkáék az aranyhaltól kérték? Honnan került az oda? És például ezzel (amit már egyszer írtam is, hogy terepjáróval mennek segélyért) miért nem foglalkozik az adóhivatal?

Elmentünk megnézni az álom.net című újmagyar csodát. Még mielőtt bárki is azt várná tőlem, hogy lehúzom majd a filmet, az téved. Nem fogom. Ez egy nagyon aranyos kis jópofácska filmecske a nagyon aranyos jópofácska Kristóftól. Pont olyan a film mint amilyen ő: tipikus idegesítő buta sztereotípiákra épít. Az biztos, hogy egy szóval lehet jellemezni a filmet: nemzetidegen. De teljesen. De az ember ha nem ezt nézi, és mindentől elvonatkoztat, akkor elméletileg jól szórakozhat. A forgatókönyvírótól azért azt elvárhatná a homoszexuális néző, hogy legalább remekül kinéző srácokat szerepeltessen, nem is értem miért nem került elő a filmben egy darab sem... Egyébként a karakterek jól kidolgozottak kivéve Reviczki Gábort(szörnyű) és a főgonosz szuper sportember srácot, az ő teljesítménye kimagasló ha azt vesszük figyelembe, hogy minden idők leggyengébb színészi alakítását kell a magyar színészek között osztályozni. De összegezve, Kristófnak sikerült az amit eltervezett. Ugyan ez a film csak a stáblista szerint magyar, de egy igen érdekes színfoltja az utóbbi 20 év filmgyártásának. Már majdnem olyan jó volt mint a férfiakt:))) de sajnos Szabó Dávid nem szerepelt benne(pedig vele, telitalálat lett volna. Így minden meleg hoppon marad aki jó hapsikért ül majd be a filmre).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarmeleg.blog.hu/api/trackback/id/tr401096400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása